Pyszne jedzonko (2) Pyszny kebab... zawsze świeży i bardzo duże porcje:-) polecam:-) Dominika Wielkie oszustwo i ściema. Gyros super nie był super !!! (1) Zamowiłam w Fashion House gyrosa super z podwójną ilością mięsa, jak... Wikiliks rozczarowanie (1) Knajpa pod hasłem "Slow food" zachęciła nas do spróbowania. Wchodzimy:... jadziak
Najlepszy kebab w Trójmieście (1) Tyle na temat. A trochę kebabowni wypróbowałem... Nigdy nie zamawiam... Haplo Porażka (1) Ból brzucha i napuchniety bebzon utrzymywał się kilka godzin, pózniej wiadomo... Michał kelner bardzo zawiedziona coraz gorsza obsługa (1) Od dłuższego czasu korzystałam z oferty tej pizzerii i dziś się strasznie... stała klientka Octoburgery (1) Z radością udałem się do tego miejsca. Po wejściu, gdy już udało mi się... Muminek Szału nie ma (1) Im dalej w las tym więcej drzew. Po rewelacyjnym początku nastąpiła... Baranina Super :) (2) Najlepszy kebab jaki jadłem. Ogromna porcja i super cena. Bardzo miła i... kebabożerca The best! (2) Byłam tu dziś pierwszy raz na kebabie, cena do ilości? Przystępnie, to... Eve Super. (1) Zamówiłem polędwiczki i boxy wszystko smaczne i świeże.B.duże porcje.Tylko... Robert Pycha:) (1) Co tu dużo mówić Burgery pyszne :) na dzikiego na pewno wrócę :) RaV Cos nowego (1) Ciekawy pomysl, szczegolnie, ze w Gdyni brakuje malych "dziurek" z jedzeniem,... Smakosz liczyłam na więcej (1) Po cenach, które tam ujrzałam, liczyłam na więcej. Jadłam tam 2 burgery - oba... lena nie jadalne (1) miałem okazje jeść w starym prawdziwym sopockim kebabie , to co teraz tu... Sopocianin PYSZNY KEBAP W DOBREJ CENIE (1) POLECAM W 100%, BYLIŚMY WCZORAJ Z MĘŻEM, KEBAP SUPER W PRZYSTĘPNEJ CENIE... RODZINKA Dobre ale drożej niż w KFC. (1) Bywam tam często, zawsze biorę chicken-burgera i pizze bo najbardziej się... Filip fajne miejsce (1) uwielbiam jedzenie w kfc i przyznam szczerze, że lubię tam chodzić by miło... molla Po ostatniej "przygodzie" nie wiem czy zjem jeszcze kiedkolwiek kebaba... (1) Jestem niestety zmuszony wystawić negatywną opinię. 2 dni temu dostałem wyrób... Piotr Falafel ochyda (1) Kotleciki wegetariańskie są strasznie suche przez co cały kebab do d... Kibel... Przemek