super (1) słyszałem dobre rzeczy o tym miejscu, postanowiłem zweryfikować i wszystko... dshfgjhjhhg Absolutnie omijać szerokim łukiem (2) Rozwalające sie tortile, przygotowywane w mało estetyczny sposób na oczach... Piotr Chyba mój ulubiony! (1) Lubie kabab więc jadam w rożnych miejscach. Ten jest wg mnie najlepszy! Dużo... alesklar
masakra (1) dawno czegos takiego nie widziałem alfred doner kebap i doner kebap specjal (1) zamowilam kebaby do domu,czas oczekiwania ok 1 godz.kebaby zimne,czerwona... holly50 no i (1) byłem z synem(chciałem pokazać fajne miejsce,tak było jeszcze w ubiegłym... bolo Ciekawy lokal, tylko burgerom jakości brak (1) Ucieszyła mnie wiadomość o burgerowni w stylu slow food - jestem dużym fanem... neon Bardzo dobry lokal (1) Pracuje nieopodal i regularnie wpadam na rollo. Świetna rodzinna knajpka.... Janusz najgorszy kebab jaki jadlam w zyciu (9) jestem wielka fanka kebabow, ale ten jaki otrzymalam w los kebabos byl... zazenowana klientka radzę uważać (1) Kebab przepyszny, fura mięsa, ale irytuje mnie już cwaniactwo pracowników... warka Bardzo się pogorszyli ! (1) Kiedyś szło się na kebab po imprezie bo był dobry, świeży, duży i tani. Teraz... Krzysiek Niestety kebab nie przekonał mnie (1) Skuszona nazwą lokalu ,mając w pamięci kebab w Gdyni o tożsamej nazwie ,... Viver W sam raz na kaca (1) Od czasu do czasu stołuje się w "Kebap Expresie" od kilku lat. Lokal w... Michał z Masterchef PYSZNE! (1) Byliśmy i powiem jedno pyszne! Wspaniale ze jest w gdyni takie miejsce. Duże... gosc g-unit - opinia (1) na obsługę nie narzekam, na czystośc i czas realizacji zamówienia też nie -... g-unit KFC na grunwaldzkiej to porazka (1) Witam kfc te przy stacji orlen to porazka, ostatnio jadlem w innym kfc w... marcin marcin z żabianki..... (1) jakosc ,obsluga,towar,cena....... zaje..e.... marianoitaliano co się stało z japą?? (12) co się dzieje z japą? Od jakiegoś czasu widzę że zamknięta. Remont czy... werty nie smaczne (1) Nawet w keczupie pływają przezroczyste grudki żelatyny (nie jadalne, kwaśne),... MM Smacznie (1) Odwiedziłem bar 15.05 przed południem, pierwszy raz byłem w tym miejscy i... Grzech