Iwonka - opinia (1) Najlepszy kebab w Trójmieście! Bardzo oryginalne durumy, gdzie... Iwonka Agnieszka - opinia (1) Moja ulubiona kebabownia na Starówce! :D Maja na prawdę dobrego duruma i do... Agnieszka Monia - opinia (1) fryteczki pierwsza klasa :) sosy wyśmienite polecam !!!!!!!!!! Monia
polecam (1) Zajechałem dziś z moim pięcioletnim synkiem na "inne frytki" ( innych niż z... Łukasz Najlepszy kebab ! (1) Na początku obawiałam się, że kebab po prostu mi nie zasmakuje, ale teraz... Karolina. Moj ulubiony kebab w Gdansku (1) Moj ulubiony kebab w Gdansku ;; NAJLEPSZA PIZZA W TRÓJMIEŚCIE ! (1) Fantastyczna pizza, krótki czas oczekiwania, bardzo dobra lokalizacja w... `robert (..) (1) My długo nie czekaliśmy, kupowaliśmy w Drive Thru,więc całość zamówienia... klient Nie polecam! (1) Pierwszy raz postanowiłam zjeść kebaba właśnie w tym fast foodzie . Kebab... Małgorzata UNIKAĆ! (3) Zamówiłam pizze. Pierwszy problem? Brak wymiany składników. Chciałam wymienić... Studentka Dużo lepsze nic Mc :) (1) Przynajmniej ma się wrażenie, że naprawdę spożywa się mięso. Bardzo sycące... Karolciak Pyszne jedzenie (2) Dziś zamówiłem pizzę i polędwiczki z kurczaka. Wszystko bardzo smaczne i... Maciej Bardzo Polecam Pizze!!!!! (1) Pizza świeża i smaczna Polecam , ciasto jest poprostu rewelacyjne !!! Obługa... Smakosz Pizza (1) witam jestem stałym klientem tej restauracji i zawsze zamawiam przez telefon,... incognito SUPER SUPER SUPER!! (1) Skorzystałem z kuponu promocyjnego na pizze z Golden Chicken i na prawdę... Piter polecam z czystym sumieniem!! (2) Jedzenie pyszne. Jadłam sałatkę Golden Chicken - wyborna. Tortilla niebo w... Aga OKROPNOŚĆ (7) Byłam z chłopakiem w BURGER KINGU w Galerii Bałtyckiej, z ciekawości wzięłam... ANNA L. Bardzo smaczny kurczaczek (1) Super alternatywa dla molocha KFC...kurczak pyszny i mniej tłusty niż u... Gus Fringe Fatalna obsluga (1) Po zamowieniu kebaba pani odmowila wydania widelca "bo nie daja widelcow do... Konrad super (1) powiem tak, lubię zjeść dużo i dobrze. Przereklamowany Iss... i jego wiecznie... slawek