Polecam (1) Kebab rewelacja. Przepyszne mięso. POLECAM!!! Magda kozak (1) jak dla mnie kozak fanatyk smaku Polecam chociaż nie jestem fanem ryb (1) Długo strasznie wahałem się czy iść do NF bo zawsze obok był mc donald czy... fan kfc
Burger King (6) Obsługa totalnie niezorganizowana. W kolejce stałam 40 minut z zegarkiem w... Ja kebab że palce lizać (1) w okolicy kebab na kebabie, miejsce dość spartańskie i kapke niechlune. a... Krzy$iek Jeden z najgorszych kebabów jakie w życiu jadłam (1) Wybraliśmy się do Banina zasugerowani kebabem jaki mieliśmy okazję jeść ponad... Klientka rewelacja! (1) polecam wszystkim - pycha soki (szczególnie polecam Popeye :)), pycha... Kasia Najlepszy (1) Zdecydowanie najlepszy kebab w Trójmieście. W wielu miejscach już jadłam, ale... Spoko speluna o super rzarciu :) (1) Miejsce zupełnie niepozorne... schowane... ale ma potencjał. Proszę sie nie... marshal_83 Pycha! (1) Szukałam czegoś co będzie wegetariańskie mając dwie opcje w Galerii... Paula88 tego brakowało... (1) Bardzo przytulny lokal, miła obsługa. Ceny nie są wysokie biorąc pod uwagę... Grzegorz Witam (1) Wpadliśmy dziś z kumplami na kebapa do Was, naleśnik letni, kolegi bułka była... Michał Uwielbiam tam być (1) Muzyka, klimat, otoczenie, sprawia ze moglabym tam siedziec godzinami.... Madzia ekstra miejsce (2) az za "na czasie" jak na Gdynie, pewnie dla tego pustawe bo ludzie sie boja... Angelika bardzo ciekawy lokal (1) ciekawa odskocznia od standardowych fast food-ów w dobrej lokalizacji, zdrowe... xyz B&L jest super! (1) Jest ładnie i stylowo. Lokal ma super miękkie wygodne kanapy, ciepłe... Weronika Tani i dobry kebab (1) Byłem w kingu dużo razy na początku dobre kebaby za 6 zł kurczak i baranina... Piotr pycha (1) bardzo fajne miejsce. wpadłam bo spodobał mi sie wyglad pomieszczenia, bardzo... Kasia coś innego (1) mając serdecznie dość kebabów, zapiekanek i pizzy, BL jest świeżym oddechem... Bartek osluga fatalna, jedzenie ok (4) obsługa-koszmar, ruszają się jak muchy w kompocie. Kilkakrotnie sprawdzają... Witek