polka - opinia (1) polecam. kebab pyszny, na wynos- super przygotowany, a mięso bardzo dobre polka Najlepszy kebab w Trójmieście!!! (1) Jak wyżej. Próbowałem już wielu kebabów nie tylko w Trójmieście, ale KEBAB U... Dawid wszędzie byle nie tam (1) byłam tam dzisiaj na rollo, nie dostałam widelca, mój chłopak podszedł do... ziuta
No cóż, zdarza się (1) że nawet starego lklienta się oszuka. Córka się zdziwiła jak zobaczyła, buła... Była kilentka Nie polecam (1) Niestety po kilku wizytach w barze nie mogę go polecić znajomym, chyba... Kinga tele srebab !!!! (1) fuj fuj i jeszcze raz fuj. takiego swinstwa jeszcze w zyciu nie kupilam.... kasia Sorki ale musiałem... (1) Obsługa to po prostu totalne DNO!!!! Jeśli chodzi o dania to keidys jeszcze... Michał Sucho... (1) Lokal ładny, ale strasznie głośno. Muzyka, ludzie + głośność mikserów. Trudno... Cleo Pyszny (1) Pyszny, typowo turecki kebap, świeże składniki, doskonałe sosy, najlepszy... Ron Wszystko byłoby OK gdyby nie... (1) Lokal ze smacznym jedzeniem, szczególnie polecić mogę świeże soki. Niestety,... Aleksandra szkło w kebabie (1) Właśnie przed chwilą zjadłam w połowie kebaba kupionego na wynos. Jeśli... as #1 (1) Smakowo Stylowo & Zdrowo Kamila i Angelika totalna porażka (2) Biada tym co zjedza tego kebaba i dodam jeszcze ze daja stare skladniki... nigdy wiecej Żal i porażka (2) Kiedyś uważałam, że to jeden z lepszych kebabów w Gdańsku, ale teraz widzę,... była klientka elegaancko.;) (1) Dla każdego coś dobrego. Kebaby super, można najeść się do syta, przyjść z... Lary OCHYDA (1) Witam. Pierwszy raz byłam z koleżanką w tym barze. Niestety go nie polecam.... Michalina Polecam (1) Skąd tyle negatywnych opinii? Bardzo miła i szybka obsługa, produkt świeży,... generał stefan POLECAM! (1) Jestem stałą klientką Golden Chicken i jadłam tam chyba już wszystko co... Agat Lukasz - opinia (2) Na początek obsługa która robi łaskę, ze w ogóle obsługuje. Szczególnie w... Lukasz polecam! (1) Polecam! wraz z moim chłopakiem zamówiliśmy jednego łososia z grilla! Dużym... olka134679