zarcie (1) Chcialbym wszystkich polecic ten lokal maja dobra pizze i smaczne dania... cycek Zapiekanki (1) W lokalu można dostać znakomite zapiekanki. Polecam wszystkim głodomorom! Z... Aneta Warto spróbować (1) W lokalu byłem kilka razy i zwykle jadłem zapiekankę lub tortillę.... Okazjonalny klient
zapiekanki (1) Wśród wszystkich kurczaków i sałatek to one zasługują na wyróżnienie.... P. Mateusz - opinia (1) Nie stety nie zgodze sie z wypowiedzią kolegi... Obsluga jest bardzo miła, to... Mateusz aa - opinia (1) Bylem raz, w miare, tylko że było to zaraz po otwarciu tejże budy. Ostatnio... aa polecam (1) Jedzenie bardzo dobre i czuć, że jest świeże - nie jest takie ostre jak w... stały klient nie polecam (2) Do niedawna z Golden Chickena korzystałem dlatego, że był niedaleko mojego... W.I. boskie! (1) od długiego czasu jestem klientem tego lokalu i mogę stwierdzić że kebab jest... Zuza POLECAM!!! (2) jak dla mnie to najlepszy kebeb w gdańsku. wszystko zawsze świeże i smaczne.... klient pycha (1) spróbowałem i faktycznie dobre.chickenburgery jak twierdzą naprawdę najlepsze... sławek bombel - opinia (1) Pyszności, dlatego jestem stałym klientem. bombel Ludzie! (1) LUDZIE JAK MOGLISMY DOPUSCIC DO ZAMKNIECIA JAPY.JA WIEM,ZE JEST KRYZYS ALE... glodny Mało profesjonalnie (2) Wczoraj zamawiając polecone przez znajomych z innego miasta ciastko "hot... Zatrucie tak jak w kfc (1) Wszystkim gorąco polecam super jedzonko na bieżąco przygotowywane a nie taka... Kasia koko (1) Jadłam raz chickeburgera raz skrzydełka i raz tortille bardzo smaczne i co... tina zmiana miejsca (1) Miło mi poinformować,że lokal chicken znowu jest otwarty- nowa siedziba-... anna Totalne Dno (1) Dziś po raz DRUGI jadłam ze swoim chłopakiem durum , zamówiłam 2 z... ela samosy zachwyciły moich gości!!! (1) W Habibii Kebab jest możliwość zakupu na zamówienie większej ilości... cheshme qashang Tajskie nie tajskie ale bardzo smaczne (1) Ja miałem więcej szczęścia od poprzedniczki. Może dlatego, że jako nowemu... Dominik