Długi czas oczekiwania... (1) ...chociaż nie było innych klientów pani obsługująca chyba o naszym... Joaa Rewelacja! (1) Przed chwilą zamówiłam kubełek skrzydełek , przepyszne polecam gorąco lepsze... Grazka bardzo mi się podobało (1) bardzo ładny lokal, w końcu fast food w którym jest czysto i zdrowo. Polecam,... hg
PYCHOTA (1) ZAWSZE TAM JEDZIEMY JAK JESTESMY W GDANSKU JANINA Pysznie ! (1) Dobre ceny, pyszne kurczaki, naprawdę polecam. JJ Marcin Wyka - opinia (1) Dziś byłem w tej restauracji o godzinie około 16:30. To była już moja trzecia... Marcin Wyka Ile kebaba w kebabie? (1) Pierwszy raz postanowiłam kupić sobie w tym miejscu kebab i... raczej... klientka Bardzo dobry (1) bardzo miła obsługa, poleciłm mi mój kolega byłem tam raz i ciągle waracam... piotr Polecam! (1) Super, szybko, tanio i smacznie ! Polecam wszystkim! Seba Burger King w Bałtyckiej (13) Burgery bardzo dobre, bardzo często bywałem w innych miastach. Jeżeli chodzi... Wacek mniammm xD (1) super!! gorąco polecam. super jedzenie i miła obsługa. może trzeba czasami... Mariiia ciepła cola/pepsi bez gazu (2) Whooper smaczny ale frytki i napój to istna tragedia. Frytki jakieś takie... Gordongecko spoko (1) ogolnie spoko obsluga mega wesola :) ładnie i czysto tylko troche drogo. tomasz Golden chicken (1) pomyłka! jakosc mierna w stosunku do ceny. Klasa jedzenia mialabyć podobna do... kurczak Noodle (1) Pyszne polecam nr.3 z makaronów O.o Młoda Super jedzenie (1) Bardzo dobry kebab. Dobre mięsko i dodatki. Sosy wybierane losowo przez... Magda ja tam nie narzekam (1) Zawsze tam jadłam i nic sie nie zmieiło. Cały czas pycha. Oczywiscie nie... beta Madzix - opinia (1) Czuje się zażenowana faktem, ze w restauracji sieci Mc donald's wymaga się od... Madzix jedzenie super ale Pan wciemnych wlosach jako obsluga koszmar (2) witam. Korzystam z narzeczonym z lokalu kilkakrotnie. Jedzenie nam bardzo... Anna K Fajnie ale drogo (1) No ceny sa europejskie. Pół litra soku z sokowirówki za 15pln to jak na moją... anka kulinariow fanka