POLECAM !!! (1) Witam, Na wstępie chciałbym zaznaczyć że dwa poniższe komentarze wyglądają... Adam Rydlewicz Najgorsze KFC w Trójmieście!! (1) Po pierwsze nigdy nie wydają reszty bo zawsze brakuje im groszaków, po drugie... niezadowoloy klient ZDECYDOWANIE NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) DZISIAJ BYŁAM OSOBIŚĆIE W TYM LOKALU.OBSŁUGA BARDZO MIŁA,I TO BYŁO BY NA TYLE... ZAWIEDZIONA
Jedzenie średnie (4) Skorzystałem z usług Asia To Go. Jeden raz i więcej nie zamierzam tracić... Dar Rewelacja! (1) Kilka razy w miesiącu odwiedzam Losa Kebabosa i zawsze wracam z chęcią.... G Przypadkiem (1) Trochę przypadkiem zaszedłem i żałuję. tak tłustego mięsa w kebabie nigdy nie... Miro Pyszności!!! (1) Jedzenie świeże, pyszne, różnorodne!! Same plusy! A chłopaki z obsługi... M Nie, dziękuję. (3) Chyba z 14 lat temu odbyła się moja pierwsza wizyta w Japie. Wpadam... Były klient tragedia (4) czas oczekiwania bardzo bardzo bardzo długi mimo że to był poniedziałek tuż... Max33 Tragedia (1) mikroskopijne porcje - dla nikogo, kto chciałby się najeść; kebab ma... Andzia polecam (1) skorzystaliśmy całkiem przypadkiem, ponieważ byliśmy w pracy w Gdyni i... Paulina :) (1) Ja nie narzekam :) Dziwie się tym narzekającym :) :) OBSŁUGA MASAKRA !!!!!! CZAS OCZEKIWANIA 30 MINUT !!!!!! (5) WITAM CZAS OCZEKIWANIA NA HAMBURGERA 30 MINUT Z ZEGARKIEM W RĘKU,BUŁKA I SER... KRZYSIEK Polecam! (2) Pyszny kebab. Nie da się słowami opisać. Kto nie wierzy niech spróbuje! lawsonia niestety jestem zmuszony wystawic ocenę negatywną (1) wiele razy miałem wielką ochotę spróbować makaronu asiatogo, jednak nigdy mi... blejtram bardzo smacznie i przyjemnie (1) jedzenie bardzo smaczne , obsługa na wysokim poziomie , zawsze miła, zawsze... Marek Odradzam (2) Wyjątkowo niesmaczny kebab - wysuszone mięso, rzadki, rozwodniony sos,... kasiowa Najgorszy kekab jaki jadłam w życiu... (1) Nigdy więcej :/ Totalna porażka, za taka cenę spodziewałam się czegoś dużo... Mona Smacznie i świeżo! (1) Bardzo smaczne kebaby, podawane nietypowo jak na polskie warunki w... Fae Super dobre (1) Najlepsze kebaby w mieście, tanie, smaczne. Polecam i sam często korzystam,... JagO