Pyszne jak zawsze (1) W chilli jem juz dobre kilka lat. Jak zawsze pyszne. Polecam Kaya Kebab z prawdziwego zdarzenia (1) Przystepne ceny, urocza obsluga, ale przede wszystkim przepyszny, swiezy... gosc Niezwykla proste a smakuje wyśmienicie (1) Polecam gorąco, szczególnie w te chłodne dni. Kanapki ciepłe, chrupiące,... Gocha
Genialne (1) Chickena polecił mi znajomy- niestety mieszkam w centrum a tamtego obszaru... karol Mega tłuste (1) Bardzo długo czekaliśmy w kolejce i to jedliśmy przypominało mokrą bułkę z... Jacek Polecam Wszystkim (2) Mogę powiedzieć że z pewnością najlepszy kebeb w 3-mieście . Mięso poprostu... R_S_Q ... (1) praca w obozie? jezeli jest sie palantem to wlasnie tak sie reaguje bo... pozdrowionka :) super (1) rewelka naprawde polecam pyszny kebab z baru przy ul. wielkopolskiej 389... ilona Po prostu super!! (1) Jestem naprawdę szczerze zdziwiony jak profesjonalnie wszystko przebiegało.... Selfless Kiedy będzie Burger King?!!! (1) Bo się głodny zrobiłem od tego czekania. Potrójny Wooper straszna porażka (1) bardzo lubię chińskie jedzenie, w tym miejscu zamawiałam lub jadłam kilka... cala ochyda (1) własnie patrzę na przed chwilą kupiony makaron i przecierem oczy i płuczę... klientka Pyszne jedzenie i sensacje żołądkowe (1) Mój chłopak przywiózł dwa średnie dania z "Asia to go" na wieczór, makaron z... Ann spoko (1) ja tam nie narzekam ,czasem trzeba poczekac ale to normalne bywaja ruchliwe... mychu coś innego (1) makaronik pierwsza klasa - polecam jeśli lubisz coś innego - przy następnej... Tomasz kebab z kurczakiem czy wegetariański? (1) zamówiłam małego kebaba z kurczakiem ale kurczaka było tyle że trzeba było... Aneta Brud,syf,mogiła (2) Pierwsze co mi sie rzuciło, zaraz po wejsciu do lokalu - kleksy na podlodze... Maxwm najbardziej odrażająca rzecz jaką widziałem (1) Zamówiłem potrawę z makaronem sojowym i wieloma dodatkami. To co dostałem... Zniesmaczony tortilla z kurzego uda (1) Tortilla zamówiona na telefon, cena ok, dowóz szybki i gorące jedzenie... Alik super hot-dogi i zapiekanka, reszta słabizna, a najsłabsz z tego wszyskiego obsługa (1) ostatni raz byłem tam z rok temu, więc może coś się zmieniło, ale wtedy było... majkel