najlepsze chickenburgery w Gdyni (1) Polecam chickenburgery, jadłem już w wielu miejscach ale te są zdecydowanie... Tomek no nie bardzo (1) Jedzenie przyjechało szybko ale mimo to nie polecam... noodle bez smaku z... M. z wrzeszcza poprzez Grupon Pan sobie strzelił w kolano (2) dwa kupny i zupełnie odmienna obsługa. Rozumiem, że Pan może na swoje nie... B
Tragedia (1) KFC w Galerii Bałtyckiej to tragedia, o 11 godz.(otwierają o 9) w sobotę nie... Klient Jedzenie beznadziejne tak jak i obsługa (1) Kilka razy zamawiałam jedzenie na dowóz ze znajomymi z pracy. Zamówienie na... Hania Ciasno, ale smacznie! (1) Lokal trochę mały, ale udało się go racjonalnie zagospodarować. Można też... Ola brak paragonów (1) Koleś sprzedał mi zapiekankę. Poprosiłem o wydanie paragonu, ale odmówił i... Lord REWELKA (1) wpadam do adany codziennie i wiem ze u niego mozna bardzo dobrze zjesc i na... MAGDALENA świetna obsługa!!! (1) świetna obsługa! polecam to miejsce nie tylko ze względu na smaczne jedzenie,... anna Nie spojrzę na te skrzydełka przez następne 5 lat (1) zawsze mi smakowały i choć nieraz po ich spożyciu miałam problemy trawienne,... Loop smaczne (1) chodzę tam często jest naprawdę smacznie i dużo zawsze świeże wolę trochę... kazek tak traci się klientów (1) To była bodajże czwarta, ale z pewnością ostatnia wizyta w tym przybytku. Do... malenczuk andrzej - opinia (1) polecam! andrzej REWELACJA (1) gdy nie chce mi się robić obiadu zamawiam od Państwa kurczaki. Są... Mariusz Dobry kebab i super lokalizacja (1) Pierwszy raz tam byłam, akurat musiałam gdzies poczekac na kolezankę, więc... alka1 Smaczny rulonik z widokami ;) (1) Dobra rzecz! Rulonik z placka ze smacznym kurzym mięskiem i świeżymi... coconell BARDZO SIĘ POGORSZYŁO (1) Byłam kiedyś stałą klientką. Jedzenie bardzo mi smakowało i byłam zadowolona... Marta - Była klientka rewelacja (1) jedzenie roodem z kfc ale po zjedzeniu ich kurczaka kfc zaczeło mi... piotr Pyszna tortilla w bardzo dobrej cenie :) (1) Zgłodniały po pracy postanowiłem coś zjeść na szybko. Przeżarty pizzą i... miszel zuza - opinia (1) przyjemne miejsce ze świerzą ciepłą tortillą polecam drobiową z sosem... zuza