Zdecydowanie najlepsze Hot Dogi jakie jadłem! (1) Jestem stałym klientem punktu w manhattanie od jakieś 3 lat i z cała... Tomek rewelacja (1) ..nigdzie w trojmiescie nie jadłem lepszego kebaba i chyba nie zjem ,mieso... daniel Pycha (1) Pycha, pycha i jeszcze raz pycha. Myślę, że większość negatywnych opinii to... paulina
pychota (1) polecam wszystkim, jedzenie w CHIKEN, bardzo dobre produkty, miła obsługa a... ania malymi kroczkami do przodu (2) ogolnie zarcie coraz lepsze w smaku. niestety musza popracowac nad skutkami... pierdziawa Było lepiej (1) Na początku kebab był naprawdę fantastyczny. Smaczne mięsko, bogate surówki,... patryk Naprawdę pychota !!! (1) Jadłam tu kebab kilka razy i zawsze bardzo mi smakował. Pan za ladą bardzo... majonek Michał - opinia (1) Wszystko fajnie, jedzenie naprawdę smaczne. Jeszcze nie jadem tak smacznych... Michał TOTALNA PORAŻKA (1) ZAMÓWIŁAM KEBAPY BEZ SOSÓW, PRZYJECHAŁY ZALANE OGROMNĄ ILOŚCIĄ NIEDOBRYCH... AGNIESZKA pycha kurczak (1) Byłam tam w lokalu jestem bardzo zadowolona osbiście kurczaki średnio lubię... krystka mniam mniam (1) Polecam, super jedzona ekstra duze porcje mozna sie naprawde najesć. Szybki... KMS Spalenizna !!! (1) Zamówiłem z żoną dania, nr 2 i 3, w obu przypadkach smakowało jak i pachniało... Kriss opinia dotyczy tele kebaba na Placu Górnośląskim. (1) Zamowiłyśmy sobie dzisiaj po raz pierwszy kebnaba do pracy! Powiem szczerze,... Klif Gdynia Tak powinno byc w kazdej knajpie (1) kebap naprawde dobry.Bardzo smaczny.Mila i sympatyczna obsluga.Szybko... Adam R tragedia !!! (1) nie polecam nikomu kto chce zjeść coś orientalnego i ze smakiem, obok... mikołaj kiedys to byla japa, a teraz brud, male porcyjki i kiepskie jedzenie (2) ........bylem klientem japy od samego poczatku, pamietam czasy kiedy jeszcze... fan dobrego jedzenia kurczaków brak! (2) nie mają hot wingsów!!! jakież było moje zdziwienie,że w tak potężnej sieci... S.M. Zamkniete? (1) Czy ktos wie dlaczego Chili Mexican Grill jest zamkniete? magda Smakowało (1) Pyszne. Nic sie nie zmienil,o mieso ten sam smak , a sosiki oj ostreeeeeeeee.... Marzena oszukuja (2) oszukują na wielkości kebaba. podobno czy mały czy duży to bułka jest taka... ola