W centrum miasta... (1) Jadłam w lepszych lokalach tej marki. Viki Kiedyś za ten kebap oddałbym pół swojego królestwa (1) O tym, że obsługa opieszale i z wielkim fochem wykonywała swoją pracę... CwanyLis Okropieństwo... (1) Czekałam na zamówienie przeszło 1,5 godziny. Sajgonki okazały się twarde, w... Kasia
słaba obsłuba (2) zamówiłem strips menu czekałem 30 min aż pani dagmara bo tak miała na imię... zjadacz chleba :( (2) niestety skorzystałam pierwszy i ostatni raz :( polecano mi ten lokal ale sie... klientka masakra!! (1) korzystałem kilka razy z ich usług ale za każdym razem było coraz... potencjalny klient Omijajcie kebap Istanbul na Zaspie - strasznie zepsul sie ostatnio (1) Wieczorem wyladowalem w kebabowni przy SKM Zaspa. Kiedy tam wchodzilem... Kuba Super- polecam (1) Przepyszne jedzenie, polecam ryby- wyśmienite. Szybka dostawa, zawsze ciepłe.... Iwona Porazka (1) nigdy wiecej ile razy tam szlismy z zona zawsze mieso na kebab akurat sie... G beznadzieja (3) BEZNADZIEJA. Niby fajny zestaw " pyszne cos tam z dorsza z frytkami" na... Ja Śmiech na sali :) (2) Bywałem w Olsenie kilka razy... Pojawiam sie tam znowu i oczom nie wierze :)... Krystian Kiedyś było lepiej (1) Cieżko pod względem oferty czy jakości ocenić - w końcu w każdym "maku"... felcisa OBNIŻONY POZIOM:( (1) Zawsze gdy byłem we Wrzeszczu musiałem zajść na tego pysznego... kaniasty ??? (1) Czytam negatywne opinie i przecieram oczy. Pracuję w Wrzeszczu i codziennie w... alex Najlepszy kebab na Przymorzu :-) (1) Pyszne jedzenie, świetna obsługa(pozdrawiam sympatycznego młodego kelnera),... Mama Gabrysia smakosz - opinia (1) pyszne mięsko, dobrze doprawione, surówki świeże ale może zbyt mały wybór,... smakosz Zamówiłem nr.2. COMBO - makaron sojowy plus mięso z kurczaka wraz z paletą warzyw w sosie sezamowym. (1) Otrzymałem: makaron posiekany (jakby jakieś resztki z paczki ugotowali)... Sobieski Rewelacja !!! (1) Zamawiamy często dania na wynos, za każdym razem dostawa jest w maksymalnie... Magda & Ania Nie polecam, bez smaku (1) Witam, zamówiliśmy danie nr 16, mi i koleżance nie smakowało, kilo ryżu w... wojtjt :| (1) zamówione dwie porcje przez telefon. dostawa w niecałą godzinę,jedzenie... PD