super!!!!!!!!!!!!! (1) SMACZNE SMACZNE SMACZNE I MIŁA OBSŁUGA!!!!!!!!!najlepsze sajgonki i pozycja... ED Zdecydowanie polecam :) (1) Faktem jest to,że czeka trzeba około godziny, ale wolę poczekać godzinę na... Daga polecam (1) Pyszne jedzonko, szczególnie zapiekanka- wielka, smaczna i niedroga. Dla... xxxxx
PIERWSZY I OSTATNI RAZ !!!!!!!!! (1) Byłam w Olsenie po raz pierwszy. Znajomi powiedzieli mi,ze tanio można coś... Ola totalny bałagan (1) totalny bałagan Byłam kilkakrotnie ale już tam nie zajżę. 1. obsługa... Lili dobre żarcie (1) mimo dobrego jedzenia obsługa jest tragiczna... klijent Toruń (7) no niestety w Toruniu w tym Chińskim Kubku nie jest zbyt smacznie :P sama tam... jadzia OSZUKIWANIE KLIENTA!!!!! (1) WITAM SERDECZNIE. Z PANSTWA USLUG KORZYSTAM DOSYC CZESTO I PO RAZ KOLEJNY... MONIKA Polecam! (1) Bardzo miło zaskoczyła mnie ta restauracja! Jeśli lubisz chińskie kubki - to... Żaba MASAKRA (1) Przyszlismy z paczką znajomych na kebab.. jesli to oczywiscie mozna tak... macias SUPER (1) W SOPRANOS ROBIĄ PYSZNE ZIEMNIACZKI Z KOPERKIEM I MAŚLANKA I TA MILA... OBRONCA KRZYZA smacznego (1) bylam tam ze znajomymı ,super jedzıenıe ı... Teresa Kebabistan (1) Jestem stałym klientem, jadam tam od kilku lat i nie zgadzam się z opiniami... Voytas smaczne jedzonko (1) KEBAB BARDZO SMACZNY-swietnie zrobiony.Pomieszczenie bardzo czyste i obsluga... Ryszard Uroczy bar Clipper - naprawdę godny polecenia! (1) Szerze polecam uroczy bar Clipper z przemiłym Panem Janem jako kapitanem;)... ewaamor ... jedzenie (1) Jestem stałym klientem Imbis Istinstanbul Kebap praktycznie od samego... Były stały klient Pyszne zapiekanki od Pięknej czarnej dziewczyny (1) Bardzo dobre zapiekanki w dobrej cenie Smakosz kebab gdynia (1) nie jedzcie kebaba na 10 lutego w gdynia.Coś paskudnego. Miał by być kurczak... 33 musisz spróbować =] (1) Super ! A jednak się da .... OTWORZYC FAJNA KNAJPKE ZE ŚWIERZYM JEDZENIEM Z... Róża ochyda! (1) Najbardziej obrzydliwy fast food jaki jadłem w życiu!! Dostałem zimny... kacper