Justyna_K - opinia (1) Zamówiliśmy dwa dania- jedno chińskie, drugie śródziemnomorskie. Osoba, która... Justyna_K Pierwsz wrażenie pozytywne (1) Byliśmy ze znajomymi o 12 w nocy. Zamówiliśmy dorsza z panierką i bez. Rybka... klient szmacznie i bez żałowania (1) Bardzo dobre jedzenie, szczególnie wałek. Pomidorek i dodatki wliczone w... wełeks
Kiedyś był to jeden z najlepszych jeśli nie najlepszy kebab w trójmiescie (2) Kiedyś był to jeden z najlepszych jeśli nie najlepszy kebab w trójmiescie,... QuestLove POLECAM (1) Ostatnio wpadłem na piwko i meczyk, super że jest TV! Podobno będą puszczane... piter super kebab (1) bardzo dobry kebab! najedzony Zarelko gonde polecenia.. (1) Najbardziej lubie salatke helenska z pysznym sosem pana Jana. Rybka jest... Marek NIE! (1) Znajoma mi poleciła. Zawiodłam się z mężem totalnie. Zamówiliśmy chicken... roma 666 - opinia (1) W miarę dobre jedzonko, tylko za mało sosu do makaronu dają! SOSU SOSU SOSU!!!! 666 numer (2) ktos zna aktualny numer do chinskiego kubka bo nie moge sie dodzwonic do nich:/ lolek Rewelacja!!! (1) Najlepszy kebab w Trójmieście!!! Pycha:-)) Polecam serdecznie Dorota Słabo (1) Żarcie jak żarcie, ceny jak ceny - bez szczególnego szału. Za to obsługa... Krzysiek Bardzo mile zaskoczony (1) Bylem zaskoczony lokal po remoncie, widzialem go wczesniej, a teraz i... chevy Nareszcie w Gdańsku (1) Po długiej przerwie Noodle Hut wróciły do Gdańska! Jedzenie tak samo smaczne... Ka Gorąco polecam!!! (1) Bardzo smacznie i tanio. Świetna atmosfera, czyściutko.( najlepsze pieczone... :) szczera FATALNA OBSŁUGA (1) Wszystko było by w porządku gdyby nie pani, przez którą odechciewa się jeść w... gdańszczanin Wielka kicha (1) Raz tam tylko byłem i to w nocy, ale w większości moja wizyta pokrywa się z... LTI Lokal jak lokal (1) W tej części miasta dobrze, że funkcjonuje. Sieć znam z Bydgoszczy –... LTI Fantastyczny Kebab (1) Fantastyczny Kebab tam jadlem, najlepszy w moim zyciu. Jestem z Krakowa i tam... Remik Ni jak (1) Już raz zawiodłem się w lokalu w Gdyni, ale tym razem chciałem się przekonać... loco