smaczne jedzonko (1) KEBAB BARDZO SMACZNY-swietnie zrobiony.Pomieszczenie bardzo czyste i obsluga... Ryszard Uroczy bar Clipper - naprawdę godny polecenia! (1) Szerze polecam uroczy bar Clipper z przemiłym Panem Janem jako kapitanem;)... ewaamor ... jedzenie (1) Jestem stałym klientem Imbis Istinstanbul Kebap praktycznie od samego... Były stały klient
Pyszne zapiekanki od Pięknej czarnej dziewczyny (1) Bardzo dobre zapiekanki w dobrej cenie Smakosz kebab gdynia (1) nie jedzcie kebaba na 10 lutego w gdynia.Coś paskudnego. Miał by być kurczak... 33 musisz spróbować =] (1) Super ! A jednak się da .... OTWORZYC FAJNA KNAJPKE ZE ŚWIERZYM JEDZENIEM Z... Róża ochyda! (1) Najbardziej obrzydliwy fast food jaki jadłem w życiu!! Dostałem zimny... kacper jedzenie ok, ceny też ok (1) i wegetarianie też mogą coś zjeść - nie będą skazani na bułę z surówką w... jaś fasolka warto (1) Najbardziej oryginalne jedzenie, jakie do tej pory jadłam. Nie jest to typowa... ewa Justyna_K - opinia (1) Zamówiliśmy dwa dania- jedno chińskie, drugie śródziemnomorskie. Osoba, która... Justyna_K Pierwsz wrażenie pozytywne (1) Byliśmy ze znajomymi o 12 w nocy. Zamówiliśmy dorsza z panierką i bez. Rybka... klient szmacznie i bez żałowania (1) Bardzo dobre jedzenie, szczególnie wałek. Pomidorek i dodatki wliczone w... wełeks Kiedyś był to jeden z najlepszych jeśli nie najlepszy kebab w trójmiescie (2) Kiedyś był to jeden z najlepszych jeśli nie najlepszy kebab w trójmiescie,... QuestLove POLECAM (1) Ostatnio wpadłem na piwko i meczyk, super że jest TV! Podobno będą puszczane... piter super kebab (1) bardzo dobry kebab! najedzony Zarelko gonde polecenia.. (1) Najbardziej lubie salatke helenska z pysznym sosem pana Jana. Rybka jest... Marek NIE! (1) Znajoma mi poleciła. Zawiodłam się z mężem totalnie. Zamówiliśmy chicken... roma 666 - opinia (1) W miarę dobre jedzonko, tylko za mało sosu do makaronu dają! SOSU SOSU SOSU!!!! 666 numer (2) ktos zna aktualny numer do chinskiego kubka bo nie moge sie dodzwonic do nich:/ lolek Rewelacja!!! (1) Najlepszy kebab w Trójmieście!!! Pycha:-)) Polecam serdecznie Dorota