kebab na dowóz (1) dojechał na czas ale był letni, bułki uparzone, mało sosu, mało surówek, nie... kasia odp (1) W odpowiedzi na ostan komentarz, korzystam kilka razy w tygodniu z menu... Jędrek pycha! (1) najlepszy kebab w 3miescie. Ceny sa przystępne i porcje duże! Jeszcze ani... łasuch
Jedyny superrrrrr kebab (4) Jedzenie bardzo dobre, porcje ogromne, przystepne ceny , troche dlugi czas... staly klient Prawdziwy Turecki kebab!!! (2) Może nie najlepszy jaki jadłem w życiu ale najlepszy jaki jadłem w... Tomek nie warto (1) Jedzenie wyglądało paskudnie, w smaku bez smaku ale za to bardzo posolone co... ms Nic specjalnego (1) Lokal bardzo mały i raczej niezbyt wygodny do spożywania posiłków. Nie mogę... mieciu Tragedia (1) Jedzenie ... zimne i mało miało to wspólnego z rybą. Obsługa prawie umierała... Sopotek Rewelacja !!!!!!!!!!! (1) Gorąco polecam wszytskim, pycha jedzenie, dorsz grillowany rewelacja, obsługa... Marikka Polecam. (2) Ceny niższe niż gdzie indziej, a lepsze i nie mniejsze niż inne. Kebab super,... Kamil total syf! (1) kiedyś było to moje ulubione miejsce na nocne jedzonko ale... kobieta... Sylwia Njalepsze zapiekanki w Gdansku !!!! (1) Przyznam bywam czesto, ze wzgledu na moje ulubione zapiekanki (i urocza Pania... Adam Nie polecam (1) Jedzenie samo w sobie(pomijając cene) nie jest złe jednak obsługa jest TRAGICZNA Klient DNO (1) ZAMOWILEM TELEFONICZNIE , POWIEDZIANO MI ZE DOWOZ ZA 6ZL I W CIAGU 30 MIN,... GOSC Pyszne kanapki i ... (1) kawa late :) Codziennie rano w drodze do pracy zajeżdzam tu po świeże kanapki... kawosz Nawet spoko (1) Obsluga pomocna bardzo, sympatyczna i z poczuciem humoru:) jedzonko moze byc... PITT Zdecydowanie NIE POLECAM!!! (2) Ostatnio wracałam z imprezy razem z grupą moich znajomych.Było to ok. godz. 3... Ewa ... (1) Bardzo dobra knajpa z bardzo dobrym jedzeniem !!! Juzek Rybka fast food (1) Zawsze jak jestem w Sopocie przychodzę na zdrową rybkę i w spokoju skorzystać... kristov tragedia (1) Ostrzegam wszystkich przed wizyta w tym pseudo kebabie zaplacilem 14 zl i... mirek