Njalepsze zapiekanki w Gdansku !!!! (1) Przyznam bywam czesto, ze wzgledu na moje ulubione zapiekanki (i urocza Pania... Adam Nie polecam (1) Jedzenie samo w sobie(pomijając cene) nie jest złe jednak obsługa jest TRAGICZNA Klient DNO (1) ZAMOWILEM TELEFONICZNIE , POWIEDZIANO MI ZE DOWOZ ZA 6ZL I W CIAGU 30 MIN,... GOSC
Pyszne kanapki i ... (1) kawa late :) Codziennie rano w drodze do pracy zajeżdzam tu po świeże kanapki... kawosz Nawet spoko (1) Obsluga pomocna bardzo, sympatyczna i z poczuciem humoru:) jedzonko moze byc... PITT Zdecydowanie NIE POLECAM!!! (2) Ostatnio wracałam z imprezy razem z grupą moich znajomych.Było to ok. godz. 3... Ewa ... (1) Bardzo dobra knajpa z bardzo dobrym jedzeniem !!! Juzek Rybka fast food (1) Zawsze jak jestem w Sopocie przychodzę na zdrową rybkę i w spokoju skorzystać... kristov tragedia (1) Ostrzegam wszystkich przed wizyta w tym pseudo kebabie zaplacilem 14 zl i... mirek SUPER (1) SUPER jedzonko i SUPER obsługa Oliwia parodia (1) Po pierwsze nie ma szans, ze dostaniesz tego co chcesz. Obsluga jakze chamsko... Janisz Kolacja rodzinna (1) Bardzo miłe oraz profesjonalne podejscie do klienta,pomoc w wyborze dań,... Paweł & Ewa & Romek Polecam - jedzenie wysoka jakość (2) Hej polecam tą kuchnię, menu urozmaicone, ale kucharz wie o co chodzi - zna... Kuba TELE KEBAB- nie na telefon (1) Zamówiłem kebab telefonicznie. Ponieważ byłem bardzo głodny i zależało mi na... Mariusz Polecam (1) Długo szukałem takiej knajpki. Szeroki wybór potraw z różnych kuchni świata.... Stary bywalec gdyńskich barów Nowaker - opinia (2) Kebab składał się z fioletowej surówki z domieszkami mięsa i innej surówki.... Nowaker pyszny kebab ! (1) Jedłam kebab w wielu miejscach, w różnych częściah Trójmiasta ale ten z... mm ...brak slow (1) wczoraj zamowilam 2 longser i happy lunch na wynos po dojsciu do domu okazalo... spocianka emi - opinia (1) Zgadzam się z opinią niżej! SPRAWDZAJCIE ZAMÓWIENIA! Właśnie wróciłam z... emi Świetna obsługa (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w KFC. Przed kasami stało mnóstwo ludzi,... Maja