najlepsza pizza (1) super lokal, najlepsza pizza i wspaniała obsługa super atmosfera polecam :) aneta Kebab (1) Kebab ma sorowke w postaci ogorkow kiszonych i cebuli czyli to co najtansze.... Pawel Naprawdę dobre! (1) Skorzystałem z czapki - bo głodny byłem. Ależ się miło zaskoczyłem. Pyszne to... Dizlu
Dno...i 3 metry mułu (2) W porównaniu z KFC w Galerii Bałtyckiej ta "restauracja" to dno...zimne... Beata kfc najlepsze jedzenie! (1) ciesze sie ze mam już tak blisko na monciaku swoja ulubioną restauracje... slawka880 gość243 - opinia (1) ogolnie jedzenie mi smakuje, choc pare razy spotkalem sie ze zbyt duza... gość243 najlepszy lokal na zjedzenie i relax (1) super obsluga szegolnie brava dla kucharza musafera i kelnerki teresy polecam rmx naleśniki - mniam (1) Naleśniki ze szpinakiem sa najlepsze na świecie, jesteśmy od nich uzależnieni... babelosie Myślę, że warto spróbować, nawet jeśli ktoś nie jest wielkim fanem rybek i owoców morza (1) Wszystko w jak najlepszym porządku, raz nie dostałem sosu, ale akurat był... poison opinia (1) Obsluga calkiem w porządku lecz co do miejsca nie chcialbym sie wypowiadac.... Kris S swietne!!!!! (1) naprawde polecam! Wyjatkowo schludny wystroj czzysciutko pieknie. Jedzenie... sonia Goraco polecam!!! (1) Witam, musze sie nie zgodzic z poprzednia opinia, chyba jakas konkurencja to... Katie SMACZNIE i DOBRZE (1) PRZEDE WSZYSTKIM BARDZO DOBRE JEDZENIE!! Na prawdę smaczne, zdecydowanie... k Aga;) - opinia (1) Przyjemna obsługa smaczne jedzenie w przystępnych cenach. Chodzę tam... Aga;) Sopocianin - opinia (1) Odwiedzam ten lokal regularnie po pierwsze przyciąga mnie to że że moge sie... Sopocianin Tragedia !!!!!!!!!! (5) Wszystko mega tłuste do tego wcale nie takie tanie !!! Sałatka którą... były klient DLA TYCH CO LUBIĄ BRUD!!!!! (1) tłuste nie tłuste, ale robione na STARYM tłuszczu!i zgadzam się, że nawet w... zawiedziona obsługa (1) nie moge powiedzieć ze młode się nie staraja bo są bardzo miłe jedna to zanim... gyros super super (1) Super fajny lokal polecam wszystkim. z*******y maja nowy produkt - kebab.... xxx Pysznie! (1) Rewelacja. Faktycznie może trzeba poczekać na jedzenie, ale na miejscu jest... Asiaaa