przede wszystkim TŁUSZCZ... (1) wczoraj jadłem tam z dziewczyną krewetki i kalmary w cieście. dało się zjeść,... johny Bar w sąsiedztwie (1) Bar zaintrygował mnie już jakiś czas temu, ale dopiero ostatnio skusiłem się... Gość z Jagiełły THE BEST!!!!!!!! (1) Jadlem kiedys w alabali, jedzenie bylo dobre ale teraz to szok jest bardzo... D
Tragedia (1) Lokal pod względem wyglądu OK, obsługa też OK (choc bez rewelacji), ale... P Pamela - opinia (1) Byłam po raz pierwszy,więc jeszcze podejmę kolejne próby, ale po pierwszym... Pamela mogło być lepiej (1) PLUSY - niektóre propozycje godne uwagi np: long za 2,99. MINUSY - obsługa... balas bardzo fajny lokal, kiepskie jedzenie (1) Zacznijmy od pozytywów. Lokal bardzo duży, czysty, przyjemnie urządzony.... lord wejder ale smaczne (1) Pierwszy raz ale na pewno nie ostatni zajrzę do Was. Polecam. Kasia japafan - opinia (1) kultowy bar!! jedzonko super!! polecam japafan SZYBKO, DOBRZE I TANIO!! (2) Szybki wpad na rybkę z frytasami lub na krążki cebulowe gorąco plecam!!... rak Polecam (1) Polecam wszystkim. Jedzenie ok smaczne i ciekawe, owoce morza to ciekawa... michał Co z wami nie tak? (1) rozbawilo mnie Pan ktory zaznaczyl w rubryce ze byl w owym lokalu na... Endymion byli stali klienci (1) Z usług Olsena w Gdyni korzystam dość czesto wraz z męzem, jawsze byliśmy... byli klienci Stanowczo nie polecam ! (1) Kiedyś czytałem o tym lokalu gdzieś na necie, że super jedzenie, najlepszy... Narcyz POLECAM (2) Tuba z dorszem, tuba z krewetkami, kalmary, krążki cebulowe + sos salsa i... Piotr fajne nowe miejsce (2) fajne nowe miejsce eM rewelacja! (2) super krewety z frytami, rewelacyjne sosy. bardzo dobre krazki cebulowe. na... Agata sopociak - opinia (2) Krótko się czeka na przygotowanie, ceny naprawdę spoko, polecam przede... sopociak Mniam mniam (1) Najlepszy kebap w 3city. King Pyszne WIELKIE hamburgery (1) Mialem okazje kilka razy stolowac sie w Sopranos po weekendowych baletachw... Mlody