SZYBKO, DOBRZE I TANIO!! (2) Szybki wpad na rybkę z frytasami lub na krążki cebulowe gorąco plecam!!... rak Polecam (1) Polecam wszystkim. Jedzenie ok smaczne i ciekawe, owoce morza to ciekawa... michał Co z wami nie tak? (1) rozbawilo mnie Pan ktory zaznaczyl w rubryce ze byl w owym lokalu na... Endymion
byli stali klienci (1) Z usług Olsena w Gdyni korzystam dość czesto wraz z męzem, jawsze byliśmy... byli klienci Stanowczo nie polecam ! (1) Kiedyś czytałem o tym lokalu gdzieś na necie, że super jedzenie, najlepszy... Narcyz POLECAM (2) Tuba z dorszem, tuba z krewetkami, kalmary, krążki cebulowe + sos salsa i... Piotr fajne nowe miejsce (2) fajne nowe miejsce eM rewelacja! (2) super krewety z frytami, rewelacyjne sosy. bardzo dobre krazki cebulowe. na... Agata sopociak - opinia (2) Krótko się czeka na przygotowanie, ceny naprawdę spoko, polecam przede... sopociak Mniam mniam (1) Najlepszy kebap w 3city. King Pyszne WIELKIE hamburgery (1) Mialem okazje kilka razy stolowac sie w Sopranos po weekendowych baletachw... Mlody Amku Amku ;) (1) Zjadłam i bardzo mi smakowało :) żadko jadam w fast foodach, bo zwykle... Asioper Odradzam (1) Zamówiłem zestaw na wynos po 30 sekundach dostałem zapakowany zdziwiłem sie... mięsożerca Jedzonko (1) Pycha ggg000 mizeria (2) Jadam kebaby (czy tez kebapy) bardzo czesto, i zachecony opiniami innych... kebaB przez B na koncu ! Jak Kebap, to tylko tu! (2) Od dłuższego czasu jadam tylko i wyłącznie w Alabali. Po prostu uwielbiam ten... Piotr Trzeba zobaczyc (2) Hmmm powiem krotko tanio ,smacznie i przyjemnie . darek fuj (1) nie dosc ze kebaba bylo tyle co kot naplakal (kiedys dawali wiecej) to... ludzie z long ajland ania m. - opinia (1) Zamówiłam telefonicznie 3 kebaby, po 1,5 godzinie przyjechał jeden bo panie... ania m. jedzenie SUPER obsluga ...........ZART JAKIS.. (1) jjem od dawa..Panie sa naprawde bardzo mile..jesl chodzi o panow: ( 1 pan... QRa