NAJLEPSZY KEBAP W MIEśCIE!! POLECAM!! (1) Tryb życia zmusza mnie do bardzo częstego korzystania z tego typu jedzenia... Stała klientka POLECAM WSZYSTKIM! (1) W porównaniu do innych Kebap-ów wszystko smakuje bardzo świeżo, jednym... Piotrek slabo (2) kebap bardzo slaby, mega malo dodatkow praktycznie sama kapusta i tyle, zero... aaaa
obsludze dziekujemy (1) blondyna do klienta na TY sie odnosi,proste rachunki sa dla niej trudnoscia... Andrzej Zdecydowanie najlepsze jedzonko na mieście! (1) Takiego Kebapa nie jadłem jeszcze nigdzie! Super smaczniuśki ;) już nie... thcrew fuj! (1) mieso mielone i surowki stare jak swiat... odradzam, chyba ze ktos jest... el_dupa Dominik i Monika (1) Ten KEBAB to taka MINIRESTAURACJA. Obsługa wręcz świetna, można pogadać... Dominik Nie ma problemów. (1) Nie mając kompletnego zamówienia pojechałem do pracy bez świadomości o tym.... P.C. Olewają (1) Mieszkam na Karłowicza, 1km od tego kebaba. Wracalem dzisiaj z imprezy,... Kuba KEBAP (1) Najlepszy kebap w trójmiescie, bardzo dobre mięso (cielęcina).sos do wyboru... air2000 Dziku - opinia (1) Pamietajcie nie denerwujcie osob ktore robia wam jedzenie to moze sie zle... Dziku Michał ;) - opinia (1) Bardzo pyyszne jedzonko, polecam wszystkim baardzo gorąco !!! Duuuże kebaby... Michał ;) super (1) nie ma na co narzekać F porazka ! :( (1) niestety nie polecam juz nikomu tego lokalu ! do niedawna nie było lepszego... mefume niunia - opinia (1) super obsluga i super jedzenie polecam niunia :) (1) Lubie tu jeść:) . niemila obsluga (1) trafilam na zmiane dziewczyn bardzo beszczelnych na jedna z nich mowiono... joanna Super smaczne! (1) Polecam wszystkim! Najlepszy jaki jadłem Kebab! Piotrek dobra (1) fajny klimat zapraszam baz dobra pizzernia (1) mila obsluga i profesjonalny dowoz,szynka na pizzy jest szynka a nie mielonka... bogdan