Amku Amku ;) (1) Zjadłam i bardzo mi smakowało :) żadko jadam w fast foodach, bo zwykle... Asioper Odradzam (1) Zamówiłem zestaw na wynos po 30 sekundach dostałem zapakowany zdziwiłem sie... mięsożerca Jedzonko (1) Pycha ggg000
mizeria (2) Jadam kebaby (czy tez kebapy) bardzo czesto, i zachecony opiniami innych... kebaB przez B na koncu ! Jak Kebap, to tylko tu! (2) Od dłuższego czasu jadam tylko i wyłącznie w Alabali. Po prostu uwielbiam ten... Piotr Trzeba zobaczyc (2) Hmmm powiem krotko tanio ,smacznie i przyjemnie . darek fuj (1) nie dosc ze kebaba bylo tyle co kot naplakal (kiedys dawali wiecej) to... ludzie z long ajland ania m. - opinia (1) Zamówiłam telefonicznie 3 kebaby, po 1,5 godzinie przyjechał jeden bo panie... ania m. jedzenie SUPER obsluga ...........ZART JAKIS.. (1) jjem od dawa..Panie sa naprawde bardzo mile..jesl chodzi o panow: ( 1 pan... QRa bardzo polecam (1) bardzo polecam to miejsce siemanko Dobre, i wiesz czego oczekiwać (1) od 10 lat tu chodze. jedyne xo się zmienia to ceny!!! jakość taka sama, tzn.... małgorzata janiszewska Rewelacja !!! (1) Jeszcze nigdy nie jadłam TAK dobrego kebaba, polecam wszystkim a obsługę tym... stała klientka :) byłem sprawdziłem zjadłem polceam (1) bardzo dobre mięso, reszta bardzo dobra super rollo. można się dowiedzieć... milwokee zimny kebab w dowozie.. (1) Zamówiłem 2xMega Kebab w naleśniku i jakieś napoje. Dostałem wszystko..... Mr.D Hmmm (1) Polecam bardzo dobry kebap. Litz Super Kebab! (1) Serdecznie polecam, przystępne ceny, turksche pizza FENOMENALNA! jedzenie to... maria najlepszy kebab (1) Rzadko kiedy się zdarza, żeby w kebebie było tak czyściutko i przyjemnie. Mi... Asia Krzemińska polecam (1) Już wiele razy bywałam w tym Kebapie i jakoś w porównaniu z Panem poniżej... Emilia NAJLEPSZY KEBAP W MIEśCIE!! POLECAM!! (1) Tryb życia zmusza mnie do bardzo częstego korzystania z tego typu jedzenia... Stała klientka POLECAM WSZYSTKIM! (1) W porównaniu do innych Kebap-ów wszystko smakuje bardzo świeżo, jednym... Piotrek