bardzo polecam (1) bardzo polecam to miejsce siemanko Dobre, i wiesz czego oczekiwać (1) od 10 lat tu chodze. jedyne xo się zmienia to ceny!!! jakość taka sama, tzn.... małgorzata janiszewska Rewelacja !!! (1) Jeszcze nigdy nie jadłam TAK dobrego kebaba, polecam wszystkim a obsługę tym... stała klientka :)
byłem sprawdziłem zjadłem polceam (1) bardzo dobre mięso, reszta bardzo dobra super rollo. można się dowiedzieć... milwokee zimny kebab w dowozie.. (1) Zamówiłem 2xMega Kebab w naleśniku i jakieś napoje. Dostałem wszystko..... Mr.D Hmmm (1) Polecam bardzo dobry kebap. Litz Super Kebab! (1) Serdecznie polecam, przystępne ceny, turksche pizza FENOMENALNA! jedzenie to... maria najlepszy kebab (1) Rzadko kiedy się zdarza, żeby w kebebie było tak czyściutko i przyjemnie. Mi... Asia Krzemińska polecam (1) Już wiele razy bywałam w tym Kebapie i jakoś w porównaniu z Panem poniżej... Emilia NAJLEPSZY KEBAP W MIEśCIE!! POLECAM!! (1) Tryb życia zmusza mnie do bardzo częstego korzystania z tego typu jedzenia... Stała klientka POLECAM WSZYSTKIM! (1) W porównaniu do innych Kebap-ów wszystko smakuje bardzo świeżo, jednym... Piotrek slabo (2) kebap bardzo slaby, mega malo dodatkow praktycznie sama kapusta i tyle, zero... aaaa obsludze dziekujemy (1) blondyna do klienta na TY sie odnosi,proste rachunki sa dla niej trudnoscia... Andrzej Zdecydowanie najlepsze jedzonko na mieście! (1) Takiego Kebapa nie jadłem jeszcze nigdzie! Super smaczniuśki ;) już nie... thcrew fuj! (1) mieso mielone i surowki stare jak swiat... odradzam, chyba ze ktos jest... el_dupa Dominik i Monika (1) Ten KEBAB to taka MINIRESTAURACJA. Obsługa wręcz świetna, można pogadać... Dominik Nie ma problemów. (1) Nie mając kompletnego zamówienia pojechałem do pracy bez świadomości o tym.... P.C. Olewają (1) Mieszkam na Karłowicza, 1km od tego kebaba. Wracalem dzisiaj z imprezy,... Kuba KEBAP (1) Najlepszy kebap w trójmiescie, bardzo dobre mięso (cielęcina).sos do wyboru... air2000 Dziku - opinia (1) Pamietajcie nie denerwujcie osob ktore robia wam jedzenie to moze sie zle... Dziku