opinia (1) Obsluga calkiem w porządku lecz co do miejsca nie chcialbym sie wypowiadac.... Kris S swietne!!!!! (1) naprawde polecam! Wyjatkowo schludny wystroj czzysciutko pieknie. Jedzenie... sonia Goraco polecam!!! (1) Witam, musze sie nie zgodzic z poprzednia opinia, chyba jakas konkurencja to... Katie
SMACZNIE i DOBRZE (1) PRZEDE WSZYSTKIM BARDZO DOBRE JEDZENIE!! Na prawdę smaczne, zdecydowanie... k Aga;) - opinia (1) Przyjemna obsługa smaczne jedzenie w przystępnych cenach. Chodzę tam... Aga;) Sopocianin - opinia (1) Odwiedzam ten lokal regularnie po pierwsze przyciąga mnie to że że moge sie... Sopocianin Tragedia !!!!!!!!!! (5) Wszystko mega tłuste do tego wcale nie takie tanie !!! Sałatka którą... były klient DLA TYCH CO LUBIĄ BRUD!!!!! (1) tłuste nie tłuste, ale robione na STARYM tłuszczu!i zgadzam się, że nawet w... zawiedziona obsługa (1) nie moge powiedzieć ze młode się nie staraja bo są bardzo miłe jedna to zanim... gyros super super (1) Super fajny lokal polecam wszystkim. z*******y maja nowy produkt - kebab.... xxx Pysznie! (1) Rewelacja. Faktycznie może trzeba poczekać na jedzenie, ale na miejscu jest... Asiaaa Polecam w 1oo % (1) Kebaby najlepsze w 3mieście !! Można dobrze zjeść w warunkach nie... Magik :) (1) super jedzenie ... a panowie z obslugi mmmm bomba :] Asia słabo (1) słabo...bardzo slabo. Niestety mimo super umiejscowienia i przystępnych cen,... ja suuuper jedzonko (1) Dobre jedzonko dobre ceny no i obsługa ok poprostu suuuuper Ania Ryba wpływa na wszystko (1) Jedzenie smaczne, zdrowe - jednym słowem odlotowe, zawsze miła i uśmiechnięta... Bożenka Zdecydowanie: POLECAM :) (1) Miejsce godne polecenia ! Nie wiem czemu dwa komentarze poniżej są tak... basia co za bzdury piszecie ... (1) 1. jedzenie jest super 2. czysto 3. kulturalnie wnuk Rewelacja za naprawdę małe pieniądze (1) Takiego jedzenia jeszcze w Trójmieście nie było !!! T bardzo miła obsługa (1) Tak jak w tytule - bardzo miła obsługa. Jedzenie - ok, ale też uważam, ze za... pandamonium