Słabo (1) Żarcie jak żarcie, ceny jak ceny - bez szczególnego szału. Za to obsługa... Krzysiek Bardzo mile zaskoczony (1) Bylem zaskoczony lokal po remoncie, widzialem go wczesniej, a teraz i... chevy Nareszcie w Gdańsku (1) Po długiej przerwie Noodle Hut wróciły do Gdańska! Jedzenie tak samo smaczne... Ka
Gorąco polecam!!! (1) Bardzo smacznie i tanio. Świetna atmosfera, czyściutko.( najlepsze pieczone... :) szczera FATALNA OBSŁUGA (1) Wszystko było by w porządku gdyby nie pani, przez którą odechciewa się jeść w... gdańszczanin Wielka kicha (1) Raz tam tylko byłem i to w nocy, ale w większości moja wizyta pokrywa się z... LTI Lokal jak lokal (1) W tej części miasta dobrze, że funkcjonuje. Sieć znam z Bydgoszczy –... LTI Fantastyczny Kebab (1) Fantastyczny Kebab tam jadlem, najlepszy w moim zyciu. Jestem z Krakowa i tam... Remik Ni jak (1) Już raz zawiodłem się w lokalu w Gdyni, ale tym razem chciałem się przekonać... loco kebab na dowóz (1) dojechał na czas ale był letni, bułki uparzone, mało sosu, mało surówek, nie... kasia odp (1) W odpowiedzi na ostan komentarz, korzystam kilka razy w tygodniu z menu... Jędrek pycha! (1) najlepszy kebab w 3miescie. Ceny sa przystępne i porcje duże! Jeszcze ani... łasuch Jedyny superrrrrr kebab (4) Jedzenie bardzo dobre, porcje ogromne, przystepne ceny , troche dlugi czas... staly klient Prawdziwy Turecki kebab!!! (2) Może nie najlepszy jaki jadłem w życiu ale najlepszy jaki jadłem w... Tomek nie warto (1) Jedzenie wyglądało paskudnie, w smaku bez smaku ale za to bardzo posolone co... ms Nic specjalnego (1) Lokal bardzo mały i raczej niezbyt wygodny do spożywania posiłków. Nie mogę... mieciu Tragedia (1) Jedzenie ... zimne i mało miało to wspólnego z rybą. Obsługa prawie umierała... Sopotek Rewelacja !!!!!!!!!!! (1) Gorąco polecam wszytskim, pycha jedzenie, dorsz grillowany rewelacja, obsługa... Marikka Polecam. (2) Ceny niższe niż gdzie indziej, a lepsze i nie mniejsze niż inne. Kebab super,... Kamil total syf! (1) kiedyś było to moje ulubione miejsce na nocne jedzonko ale... kobieta... Sylwia