To nie MC Donald s (1) Bylam na otwarciu Bartilli jestem mile zaskoczona skorzystalam z ich promocji... paulina koszmarne jedzenie (1) Drugi raz zamówiłam makaron sojowy z krewetkami (nr 5) i kurczakiem (nr 2).... Gdańsk Pychotka! (1) Zamówiłam dzisiaj wraz z kolegami parę kebabów i nie mogłam się nie pokusić o... meg
Zdecydowanie pozytywna (1) Miejsce zdecydowanie warte polecenia. Pierwszy raz jadlem skrzydelka robione... Jozek Dzś stracili stałych klientów (1) Niestety Noodle Hut jest kolejnym przykladem restauracji ktora po otwarciu... Bimber Nie polecam (1) Skorzystałam z dostawy do domu...po oczekiwaniu około 1,5 godziny dostałam... nowa ostatni raz zamawiałem w tej jadłodajni (1) Zamówiłem sobie makaron carbonara oraz sweet arturo. Muszę powiedzieć że to... Łukasz POLOECAM (1) MIŁA OBSŁUGA.SPRAWNIE POMIMO DUŻEGO RUCHU PANIE MIŁE UŚMIECHNIĘTE.NIE MA ŻULI... GOSIA lipa (1) Mini bułłka od hotdoga to oferta kebabu w tym przybytku. To wszystko za 10 zł... miki Przepyszne hot dogi! I panini! (1) Jestem stałym klientem,z reguły jem i panini i hot dogi, któe od tylu lat są... Romek Kpina z klienta (1) Zamówiłem pozycję nr 5. COCNUT FLAVOUR. Według opisu miał to być makaron... P. Nie jestem zachwycona (1) Niedawno w skrzynce znalazłam ulotkę z Noodle Hut i nie mogłam się doczekać... kawojka REWELA!!! (1) jak dla mnie rewelacja, jedzonko swieze, pyszne... kij w szprychy tym ktorzy... Młody mc drive (8) w lokalu obsługa jest podobna do innych punktów McDonald's ale nie polecam... klientka praca jak w obozie? (1) jak poprzednicu pisali, Pani obslugujaca w Kebabie na Wlkp 389 robi tam chyba... jeszcze klient... jak dlugo? ehhhh (1) doner box -ipne mieso,malo i prawie sama sałata.Gorszego niby kebaba nie... Katrin beznadzieja!!!!!!!!!!!!!!!! (3) Pojechałam tam z mężem coś nowo otwartego myślałam że będzie super a tu... megi polecam (1) Fajne jedzenie, miła obsługa, warto spróbować... kim niesamowite miejsce.... (1) ....gdzie jedzenie pyszne, ceny przystępne a panie obsługujące piękne! jem... paweł smacznie, jak "u mamy", czysto,szybko,tanio, rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) smacznie, jak "u mamy", czysto,szybko,tanio, rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Marzena