Michał - opinia (1) Wszystko fajnie, jedzenie naprawdę smaczne. Jeszcze nie jadem tak smacznych... Michał TOTALNA PORAŻKA (1) ZAMÓWIŁAM KEBAPY BEZ SOSÓW, PRZYJECHAŁY ZALANE OGROMNĄ ILOŚCIĄ NIEDOBRYCH... AGNIESZKA pycha kurczak (1) Byłam tam w lokalu jestem bardzo zadowolona osbiście kurczaki średnio lubię... krystka
mniam mniam (1) Polecam, super jedzona ekstra duze porcje mozna sie naprawde najesć. Szybki... KMS Spalenizna !!! (1) Zamówiłem z żoną dania, nr 2 i 3, w obu przypadkach smakowało jak i pachniało... Kriss opinia dotyczy tele kebaba na Placu Górnośląskim. (1) Zamowiłyśmy sobie dzisiaj po raz pierwszy kebnaba do pracy! Powiem szczerze,... Klif Gdynia Tak powinno byc w kazdej knajpie (1) kebap naprawde dobry.Bardzo smaczny.Mila i sympatyczna obsluga.Szybko... Adam R tragedia !!! (1) nie polecam nikomu kto chce zjeść coś orientalnego i ze smakiem, obok... mikołaj kiedys to byla japa, a teraz brud, male porcyjki i kiepskie jedzenie (2) ........bylem klientem japy od samego poczatku, pamietam czasy kiedy jeszcze... fan dobrego jedzenia kurczaków brak! (2) nie mają hot wingsów!!! jakież było moje zdziwienie,że w tak potężnej sieci... S.M. Zamkniete? (1) Czy ktos wie dlaczego Chili Mexican Grill jest zamkniete? magda Smakowało (1) Pyszne. Nic sie nie zmienil,o mieso ten sam smak , a sosiki oj ostreeeeeeeee.... Marzena oszukuja (2) oszukują na wielkości kebaba. podobno czy mały czy duży to bułka jest taka... ola Rewelacja. (2) Obecnie najlepszy kebab we Wrzeszczu i bardzo dobra baranina. A co ważne, z... ktos fatalna obsługa (1) nieciekawy klimat, niezbyt czysto, pod wieczór nieciekawa klientela często... przypadkowy klient pikantne hot wings nie są pikantne (1) ktoś tam nagminnie oszczędza na przyprawach lub boi sie zrobić na pikantno... klientka W centrum miasta... (1) Jadłam w lepszych lokalach tej marki. Viki Kiedyś za ten kebap oddałbym pół swojego królestwa (1) O tym, że obsługa opieszale i z wielkim fochem wykonywała swoją pracę... CwanyLis Okropieństwo... (1) Czekałam na zamówienie przeszło 1,5 godziny. Sajgonki okazały się twarde, w... Kasia słaba obsłuba (2) zamówiłem strips menu czekałem 30 min aż pani dagmara bo tak miała na imię... zjadacz chleba