Rewelka (1) Rewelacja , byłem już kilkanaście razy , cały czas ten sam wysoki poziom ,... Radosław ;) (1) Obsługa bardzo miła, menu urozmaicone, wszystko pyszne i świeże- PO PROSTU... Angela Polecam gorąco ciasteczka. (1) Chodze po nie co 2 dzien, kocha je nawet moj maz. Karolina
super! (1) Dzisiaj byłam pierwszy raz z chłopakiem: przesympatyczny Pan, bardzo sie... Ja dobra jakość za przystępną cenę (1) Wszystko jest na bieżąco przygotowywane, mięso wysokiej jakości na naszych... Natalia Najlepszy kebab! (1) Kebab jakich mało w trójmieście, duże rolo wymiata! Najlepsze jakie jadłam,... kasia Bardzo dobre (1) Jadłem tam dziś pierwszy raz. Zamówiłem 2 "Nasze" Burgery na wynos. Były... Wojtek Natalka - opinia (1) Pan w obsłudze był bardzo miły i uśmiechnięty. W menu każdy znajdzie coś dla... Natalka kompletny chaos (3) w ostatni weekend korzystalam dwa razy - za kazdym razem byly braki w... nesca Marta i Grzesiek - opinia (1) W Burgermanii byliśmy już kilka razy i za każdym razem wychodzimy zachwyceni,... Marta i Grzesiek Polecam (1) Bardzo miła obsługa i bardzo smaczny kebab z baraniny. Na pewno jeszcze... Zadowoleni klienci Fantastyczne! (1) Dzisiaj zawitałem tam po raz pierwszy... Bylem już w wielu miejscach... Grzesiek z takim traktowaniem klienta nigdy nigdzie się nie spotkałam (1) nie jestem w stanie ocenić jakości kebaba,gdyż nie było dane mi go... MM Tragiczna Obsługa (1) Wczoraj zamówiłem kebab w naleśniku a dostałem w bułce,oczywiście pan się... Martens Polecmam (1) Dziś jadłem tam pierwszy raz. Na pewno nie ostatni.Mały lokalik, konkretne... Łukasz pierogi i rollo (1) Kebap rollo: dobra jakość w dobrej cenie (11). Pierogi: boskie! Maciej Pysznie (1) Smacznie, świeżo, dużo. Wołowina smakuje jak powinna smakować. Z... Tat Polecam!! (1) W ostatnią sobotę miałem okazję pierwszy raz spróbować kebaba w Adanie.... Maniek best burger :) (1) burger zrobiony na miejscu na naszych oczach, polecam, jakośc oraz cena na + wojjjt Kiedys było tam nieźle (1) ale ten dobry kebab to już nie to samo. Obsługa nie ogarnia, chłopakowi... Ania