Prawdziwy burger tylko w Baranoli (1) Regularnie odwiedzam Baranolę. Przyznaję, nie zawsze Burger smakuje tak samo... Michu Absolutnie najlepszy burger (1) Tak właśnie powinno być ułożone menu w lokalach: nieprzekombinowane,... Marta Bardzo dobre burgery (2) Często jem burgery w Trójmieście i Burgermania wyróżnia się dobrą jakością... Leszek Prabucki
Z pomysłem i dbałością o detale. (2) Jedna i tylko jedna rzecz do której mogę się przyczepić - zasugerować zmianę... Marcin werty - opinia (2) Nie przyłączę się do ogólnych zachwytów, ale też nie potępię tego miejsca.... werty Kebab? śmiechu warte (2) To takie dziwne, że praktycznie każdy może sobie otworzyć kebaba i go... Bartek Polecam (2) Durum pierwsza klasa,mięsa tyle , że spokojnie najadam się małym. Obsługa... Łukasz Koszmarna obsługa... (2) Mało miesa a to chyba podstawa w kebabie.Wiele do zyczenia jesli chodzi o... Ernesto Super !!! (2) Jedzenie super , obsluga spoko . POLECAM. piotrek SMACZNE!!! (1) BYŁAM Z CHŁOPAKIEM W GOLDEN CHICKEN 2 DNI TEMU. JA JADŁAM SAŁATKE A MOJA... AGA Jest ok:) (1) Przede wszystkim szybko, smacznie i treściwie. Kilka razy jadłam w Baranoli i... Anna Nie ma lepszego miejsca w calym 3miescie! (2) Do lokalu zaprosila nas Pani promujaca, lok. i menu przedstawila... Radek i Piotr Pysznie, smacznie i przede wszystkim zdrowo!!! (3) Jesteśmy stałymi bywalcami Burgermanii:) Planując wyjazd, zawsze na samą myśl... Monika Jedzenie smaczne jednak jest małe ale..... (2) Zjedliśmy ze smakiem dwa burgery, które serwuje Burgermania. Smakowo,... Kuba pizza (1) Nie polecam pizzy w kfc na zaspie . Po zobaczeniu menu skusilem się aby... Piotrek nigdy nikomu nie polece (1) Zamowione zostaly kanapki z nowej serii, odebrane zamowienie wrocilo ponownie... radek Swiezo i starannie przygotowane (1) Swiezo i starannie przygotowane, jeden z nielicznych McDonald's-ow w... radek Syf!!! (1) Jeszcze nigdy w żadnym McDonalds nie widziałam takiego syfu jak tu. Na... ana 6 (1) bardzo miła obsługa i nie trzeba czekać aż ktoś do ciebie podejdzie. menu... ddd Przepysznie :) (2) Razem z mężem odwiedzamy trójmiejskie burgerownie i nie ukrywam, że bardzo... Patrycja :)