Kebab mega to kpina. (1) Kebab mega za 17zl jest tragicznie mały i w skład wchodzi tylko kapusta... Łukasz Tragedia!!! (1) Jakiś czas temu byłam kientką tej niby-knajpki... Niestety trafilam na... Izabela Stefan (1) Kocham to miejsce i żarcie! Jest bardzo smaczne, chrupiące i soczyste.... Stefan
Rozczarowanie i przede wszystkim zniesmaczenie!!! (1) Do Kebab Star zdarzyło mi się chodzić, jednak dziś był ostatni raz. Nie dość,... Ryjek Nie polecam! (2) Kebab przyjechał do mnie po 30 minutach, po czym Pani stwierdziła, że nie ma... Szymon Masakra (1) Nie dość że obsługa nie sympatyczna, to do tego zimne ohydne i nie dobre... Rokbmt jak dotąd najgorszy kebab jaki jadłam. ..niestety (2) Kebab był tłusty, brak smacznych surówek, sos był jakby już nieświeży.... m. SŁABO (3) NIE POLECAM! Obsługa nie wie jakie ziarna ma w żytnich bułkach. Dla alergików... kot Jak najbardziej polecam (1) Kebab świetny, duża ilość BARDZO dobrego mięsa, super dodatki i sosy. Jeden z... Dai Dość słabo (1) Przeden wszystkim chciałabym aby te opinie nie były traktowane jak krytyka... Katarzyna Lekki dramat (1) W kebabie tylko mieso i kapusta, gdzie cebula, pomidor itd.?Feta watpliwej... Tomek Podeszwa zamiast "mięsa" (1) porażka, nie polecam nawet największemu wrogowi, nie dość że obsłudze nie... klientka Super jakość polecam (1) Witam byłam dziś z mężem pierwszy raz w ogień burger wszystko świeżutkie... Agnieszka Smaczne hamburgery (1) Fajny wybór różnych kombinacji burgerów, dobrej jakości mięso, pyszne sosy i... Ally kompletny badziew,obsługa powinna (1) obsługa nie rozumie zamówienie,co innego zamówione ,a co innego otrzymano... rosomak1111 Trzymajcie się z daleka od tego lokalu (1) Jadałem w XLu jeszcze podczas studiów. Zapieksy zawsze były na najwyższym... Fan XL Mc Donald's swietokrzyska (2) już kolejny raz trafiłam na beznadziejną obsługe,motajaca sie i nie... zwierzak Iza - opinia (1) Restauracja McDonald's przy ul.Chłopskiej cieszy się bardzo dobrą opinią... Iza porazka (1) Najbardziej porażkowy mcdonald jaki spotkałem. Fast food w tym miejscu nie... michal FUJ!!!!!!! NIE JEDZCIE TEGOOOOO!!!!!! (1) po 1. cena za dowoz dwie ulice dalej to chyba jakiś żart.... po 2.... OLA