Porażka (1) Pizza Up to porażka. Tak złej kuchni nie znałem do tej pory. Szok obsługi i... Andrzej Katalina - opinia (1) Świetny wystrój, przepyszne jedzenie, kawa wysmienita, taka jak powinna być,... Katalina polecam (1) Czysto i schludnie, jedzenie smaczne, szybko podane, przygotowane przez... Grażyna
Zdecydowanie polecam- smak wakacji za rogiem !!! (1) Wybrałam się na posiłek z rodziną, w upalny dzień, i jakże miłe było moje... Dorota Pierwszy i ostatni raz! (1) Pierwsze zetknięcie piorunujące. Naburmuszona panienka ze zblazowaną miną... SPB Smaczny kebab (1) Duzo kebabowni jest we wrzeszczu, ale tam jest na prawde smacznie i świeżo.... Wioleta dobry burger ale są też niestety minusy (1) PLUSY: -fajny lokal w którym jest czysto i nowocześnie -miła obsługa -... prawie stała klientka Nigdy więcej (1) Miałem niebywałą okazję zawieść się na tej placówce wielokrotnie. Ot, moja... Nigdy więcej !!! Bardzo Dobry Fast Food!!! (1) Urwało Nam!!! (interpretacja dowolna) Obsługa miła i sympatyczna. Menu... Marcin&Beata Nie polecam - brud nie samowity (1) Nie dość, że na wydanie posiłku czeka się baaaaardzo długo, to warunki w... mm Kebab mega to kpina. (1) Kebab mega za 17zl jest tragicznie mały i w skład wchodzi tylko kapusta... Łukasz Tragedia!!! (1) Jakiś czas temu byłam kientką tej niby-knajpki... Niestety trafilam na... Izabela Stefan (1) Kocham to miejsce i żarcie! Jest bardzo smaczne, chrupiące i soczyste.... Stefan Rozczarowanie i przede wszystkim zniesmaczenie!!! (1) Do Kebab Star zdarzyło mi się chodzić, jednak dziś był ostatni raz. Nie dość,... Ryjek Nie polecam! (2) Kebab przyjechał do mnie po 30 minutach, po czym Pani stwierdziła, że nie ma... Szymon Masakra (1) Nie dość że obsługa nie sympatyczna, to do tego zimne ohydne i nie dobre... Rokbmt jak dotąd najgorszy kebab jaki jadłam. ..niestety (2) Kebab był tłusty, brak smacznych surówek, sos był jakby już nieświeży.... m. SŁABO (3) NIE POLECAM! Obsługa nie wie jakie ziarna ma w żytnich bułkach. Dla alergików... kot Jak najbardziej polecam (1) Kebab świetny, duża ilość BARDZO dobrego mięsa, super dodatki i sosy. Jeden z... Dai Dość słabo (1) Przeden wszystkim chciałabym aby te opinie nie były traktowane jak krytyka... Katarzyna