Poniżej krytyki (1) Ceny zawyżone - 14zł za gofra. Właściciel wybitnie arogancki a zaserwowana... Kasia Najlepszy w mieście... ale pytanie do właściciela (1) po co zatrudnił nowe dziewczyny, które dają 10% mniej porcji? ZA KAŻDYM... Roman Nawet jak będą dawali za darmo nie zamówię (1) Zamówiłem pizzę jak była w promocji 50% taniej. Czekałem dwie godziny(miała... Tomek
porazka (1) korzystalem kilkakrotnie w lokalu i nie moge sie do nieczego przyczepic.... Artur to wciąż tylko kebab (1) Trzeba przyznać, że lokal jest ładny, towar świeży, ale nie jestem pewna czy... Monika ŻENADA (1) kiedyś bywałam tam często ale ostatnio to jakiś żal. Pani na kasie... klient bylam, to sie wypowiem (1) pychotka i fajny pan z obslugi. na pewno tam wrócę. domi Olej , olej i jeszcze raz olej. (1) Byłem z dziewczyna w Kult kebab. Zamówiłem potrawę w naleśniku z grillowanymi... Janusz Dębiński NIE POLECAM!!!!! (1) Nie nie nie i jeszcze raz NIE. Nie polecam tej knajpy, kilka razy zamawiałam... Alicja Z. Wizyta w świecie równoległym (2) W noworoczne mroźne popołudnie wybraliśmy się ze znajomymi na spacer po... MP kultura szefa pozostawia wiele do życzenia (2) Wybraliśmy się na spacer w bardzo zimny dzień, przechodząc nie zauważyliśmy... turysta plus i minus (1) Faktycznie, jest tak, że bardzo często mylą to co jest wydawane a to co... lotka Beznadziejna obsługa, wygórowane ceny (1) Sobota wieczór - lokal pusty ? Po tej wizycie wszystko było jasne dlaczego.... Anna Kurier naciągacz (1) Złożyłem zamówienie przez portal Pyszne.pl. Czas oczekiwania miał wynieść max... Krzysztof Okropne (1) Bulka nawet nie podgrzana, zimna i miekka. Warzywa stare, mieso ? Same skury.... Konsument Najgorszy kebab w 3miescie (1) Jako. ze dawno w Gdyni nie mialem okazji zjesc kebaba, dzisiaj akurat... Marcin Kult Kebab z Berlina rzadzi :-) (1) Super kebab, grillowane warzywa dotego mix salat, i mieso z kurczaka... gosc fanka kebabów - opinia (1) zamówiłyśmy kebaba i zostałyśmy poinformowane o czasie oczekiwania - do... fanka kebabów Gastrofaza - NIE ZAMAWIAĆ (1) Zamawialiśmy kebaby do pracy, nie dość, że do każdego kebaba doliczyli cene... Smakosz Troche żenada. (1) Wczorajszego dnia zamawiałem w lokalu cztery kebaby w rollo na wynos około... Klient