Byłem dziś (1) Byłem dziś i o dziwo się zaskoczylem jestem mieszkańcem gdynia i nie raz... Dawid pizzaportal (1) Zamówiliśmy 2 zestawy kebab jak za zestaw za 19zl to bieda. Mięsa mało ,zimne... dominika To nie jest kebab (1) Zimne niedobre mięso, zimne pieczywo, rozwodniony sos bez smaku i pracownicy... Ala
Dobra zapiekanka (1) Byliśmy w 5 osób, każdy był zadowolony ze swojego jedzenia. Mała uwaga do... Tadeusz Pyszne (1) Jeden z najsmaczniejszych i najwiekszych kebabow jakie jadlem. Zawsze... Robert Obsługa (1) Wczoraj wieczorem(20.30) spotkałem się z dziwnym zachowaniem pani... Sławomir Kaźmierski zimne i spalone gofry z kwaśną śmietaną (1) W niedzielę 7 maja mieliśmy wątpliwą przyjemność skosztować gofrów u Tymka w... Beata Bardzo dobry Kebab (1) Mięso (drobiowe) super wypieczone, dobrze doprawione bez żadnych odpadków,... Sakada Bardzo dobry i duży kebab (1) Do kebab Maxx trafiłem przypadkowo. Jadłem wiele kebabów i nie zawsze byłem... Piotr S. Świetna obsługa i przepyszne jedzenie (1) Wyjątkowo indywidualne podejście do klienta. Jedzenie świeże , naprawde dobre... Paula Marna jakość a cena jak wszędzie (1) Miałem NIE przyjemność zjeść tam raz kebaba. Co dostałem? Bułkę wypełnioną... Tomko Zart (1) Porażka jest obsługa ! Zamówiłam przez pizzaportal zamówienie Ok gdz 2.00... Monika Ostatni raz (1) Zawsze kfc z zaspy smakowało dobrze, było dowożone na czas, szybko a obsługa... Magda Gessler "Burger" (1) Właśnie zamówiłem burgera i to co mi dowieźli to jest jakiś żart... kawałek... Damian Polecam (1) Dobre jedzenie, duże porcje, miła obsługa. Serdecznie polecam. KasiaBlond Maxx kebab (1) Najlepszy kebab w trojmiescie, zawsze wszytsko świeże. Obsluga bardzo mila i... Magda Najlepszy kebab w trojmiescie (1) Super obsluga i przepyszne jedzenie! Polecam Agnieszka Ideał (1) Miła i szybka obsługa, pyszne mieso, wyśmienity sos i dodatki Nieznany Ekstremalnie pyszny (1) Rewelacyjny ostry sos i bardzo dobre, świeże ważywa. Mięso delikatne i... Moroszka Petarda najlepszy kebab uwaga:) (1) Najlepszy kebab ever RAFI