genialny kebab (1) Super, wprost genialny kebab, nie jadłem tak dobrego, w samej Turcji nie... jarek (jarecki) Porażka w centrum Sopotu (1) Beznadziejna surowa pizza. Nigdzie w Trójmieście nie jadłem gorszej. Lepszym... Grzegorz Gorszy, dużo gorszy (1) Kult na miejscu - zachwyca! Dowóz - tragedia. Uprzedzili, że czas oczekiwania... ja
Anna (1) Bardzo smaczny kebab. Polecam!!! Gratulacje. Anna FUUUUUUJ (2) najgorszy kebab jaki jadłam. kto daje oliwki i fete do kebaba??!?!?! Sosu... Maja Zamiast mięsa, sam tłuszcz i żyły (1) Żałuje, że nie można wstawić zdjęcia co znajodowało się w moim kebabie.... Klara najgorsza pizza jaka jadlem (2) Pizze dostalem po3h (mialem po 1.5). Byla to najgorsza pizza jaka w zyciu... Pizza na dowoz PORAŻKA (1) Jak można specjalizować się w kurczakach a sprzedawać jako nugetsy najgorsze... Zniesmaczona Dobry kebs (1) Polecam każdemu wizytę w tym miejscu :) dawid df (1) jakoś adekwatna do ceny . Porcję duże dzik Dno!!! (2) Arogancki i bezczelny właściciel, jedzenie to już zupełne dno. Stanowczo nie... Hutch Kebab ok, reszta mniej (1) Kebab naprawdę dobry, nie tłusty. Szybko przywieziony. Natomiast nie dowiesz... Ludzik Masakra (1) Otrzymałam przed chwila zamowienie, Pani uprzedziła o 15 minutowym... Natalia Naprawdę dobre :) (1) Pierwszy raz zajechałem na szybkiego "kebsa" i jakie miłe zaskoczenie,... Instruktor Nie polecam (1) Ogólnie beznadzieja...pani z obsługi nie przyjemna nie miła jakby była za... Magda KFC w "Auchan" - jedyne w swoim rodzaju. (1) Podsumowanie moich wizyt - dwa razy pomylono zamówienie, raz wydano komu... LK ogólna ocena 3/6 (1) ponad 30 min do zamkniecia a obsługa nie chce przyjac zamowienia na 15 hot... konsument guzik warte miejsce w sopocie (1) najgorszy punkt gastronomiczny w Sopocie z feralnym właścicielem , ohydne... jakub nie zamawiać z dostawą (1) W żadnym wypadku nie warto zamawiać z formularza internetowego z dostawą do... conrad dramat (1) nie polecam jedzenie stare zimne obsługa dramat julia