dramat (1) Weszłam do lokalu w sobotę o godz. 12.30. Nie było oczekujących zamówień.... Karina Niedobre (1) Nie polecam. Dostałem kebaba z końcówki rusztu, połowa mięsa to były grube... Marcin Jestem zawiedziona (1) Zamówiłam dostawę online, czekałam na jedzenie 2 godziny. Jedzenie które mi... Kasia
Zależy ci na czasie idź do restauracji a nie do KFC (1) Mimo iż przede mną było złożone tylko 1 zamówienie (zrealizowane po 5 min.)... JT Polecam (1) Zamówiłem kebaba w bułce z cielęciną. Nie sądziłem, że da przyrządzić tak... Przemek Wciąż czekamy na frytki (1) Złożyłam zamówienie w KFC Zaspa, dostawa była dość szybka, ale brakowało... Klaudia Braki w zamówieniu (1) Braki w zamówieniu to norma, trzeba zawsze wszystko sprawdzić . Telefon na... Ala Skarga (1) Sebastian Szwarc kierownik zmiany nie dopilnował wydawanego... Borkowski Radoslaw Gdzie jest sanepid??? (1) Fast food -czystość to zapomnieli co to znaczy, tragedia bardzo bardzo... Klaudia Uważnie sprawdzajcie co dostaliście (1) Przy zamówieniu na wynos wszystko sprawdźcie nawet zawinięte hamburgery. Ja... Klaudia Szkoda że nie można dać zera (1) Poniżej krytyki, omijać szerokim łukiem! Anna najlepszy kebab w Trójmieście (1) kebab jest naprawdę pyszny, obsługa w większości ta sama od lat i nie mam... zauroczona Nie otrzymałam zamówienia.... (1) Zamówiłam jedzenie przez portal pyszne.pl i po upływie 2h przyszło... Niezgodne zamówienia (1) Zamówiłam 2 kebaby klasyczne na wynos i dopłaciłam za papryczki jalapeno. W... Julia Tragedia! (1) Bardzo nieprzyjemna obsługa, bezczelny kasjer, długo trzeba czekać żeby ktoś... Toś Ocena (1) Witam po kolejnej wizycie muszę z przykrością stwierdzić ze obsługa jest po... Mieszkaniec Bardzo niska jakość jedzenia (2) Nie polecam jedzenie za drogie jak na fast food, właściciel nie miły!!!!!! Mariola Na wynos (1) Kupując na wynos sprawdzaj zawartość. Po otworzeniu w domu zamiast 6... Edi Zawsze pomyłki w dostawie (1) Poraz kolejny dostarczono niekompletne zamówienie. Pomimo zgłoszenia o... Betty Słabo (1) Nieświeże warzywa, frytki aż suche od tłuszczu. Myślałam, że tylko raz mi się... Monika