- opinia (1) Pan Alber ma chyba zły dzień i okazuje to wszystkim. Trzeba mieć dużo... Salwador - opinia (1) Small, cute restaurant with fast prepared classik fast food menu. Burger is... Salwador godon - opinia (1) Kolejny raz zawiodłem się na tym punkcie. Jak nie zimne frytki to tym razem... godon
Beata - opinia (1) Masakra. Aplikacja twierdzi ze dostarczone od godziny a ja jedzenia nie ma.... Beata Marzena - opinia (1) Porażka jedzenie zimne jakby było przygotowane i czekało na głodnego buraka a... Marzena Jagoda - opinia (1) Pyszny falafel, świeże surówki, bardzo dobre sosy podane przez bardzo... Jagoda Adam - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony polecam wszystkim Adam Dorota - opinia (1) Pysznie , szybko i aucie:)! Polecam też frytki i serki mniam Dorota Michal - opinia (1) Dzisiaj byłem w drive, pomijając fakt, że trzeba było czekać dobre 15 minut... Michal Grzegorz - opinia (1) Jakosc kurczaka niska. Chicken strips i bites byly poprostu nie dobre. Byly... Grzegorz Ala - opinia (1) Brak upieczonych kurczaków o 10godz, chociaż otwierają o 9. Wciąż... Ala Carlos - opinia (1) Bardzo dobre hot-dogi inne niż wszystkie! Frytki też mają pyszne, takim... Carlos Rafal - opinia (1) Niedopieczone. Kilka razy w środku surowe. Najgorsza restauracja KFC w... Rafal Fest - opinia (1) Bardzo dobra jakość składników. Wursty pierwsza klasa. Na bank wrócę... Fest Marcin - opinia (1) Przechodząc spróbowałem jednego z hotdogów i jestem pod wrażeniem. Planuje... Marcin Sylwia - opinia (1) Maskara z żenadą. Obsługa beznadziejna, moje zamówienie nie zostało... Sylwia niezadowolony klient - opinia (1) Ludzie i tak będą tam kupowali więc nie ma co odradzać. Co najwyżej... niezadowolony klient Ewa - opinia (1) Przepyszne kiełbaski, jak u mojej babci! Świetnie doprawione i nie napakowane... Ewa Karolina - opinia (1) Nigdy nie wydają ketchupie do frytek! Ile można o niego prosić!? Karolina Katarzyna - opinia (1) Zamówiliśmy box kebab na wynos. Solidne porcje, dużo mięska. Pysznie. Polecam... Katarzyna