Niezawodna - opinia (1) Jeśli chcecie zjeść co wam zrobią to ok, ale jeśli chcecie zjeść co zamówicie... Niezawodna Olga - opinia (1) Najlepsze hot dogi w trójmieście - smak, jakość, cena i obsługa! Wiele razy... Olga Adam - opinia (1) Jestem stałym klientem Kaliego pomimo że kebab nie jest moim ulubionym... Adam
Karolina - opinia (1) Super jedzonko i miła atmosfera. Czysta restauracja. Karolina jolka - opinia (1) Super miejsce dla chcących zjeść coś ciepłego i smacznego po długiej podróży.... jolka Lukasz - opinia (1) Dzisiejsza dostawa jak kilka ostatnich to jakaś kpina. Zamówiłem kubełek dla... Lukasz Jarek - opinia (1) Niestety się nie postarali nie dostałem sałatki w zestawie i to nie pierwszy... Jarek Michał - opinia (1) Zamawiamy w tym miejscu co jakiś czas, zdążają się jakieś minusy ale, po... Michał Żenada - opinia (1) Od pół roku nie mają lodów i shake'ów, bo maszynę mają wiecznie zepsutą, to... Żenada Monika - opinia (1) Zamówiłam dziś, któryś raz z rzędu w KFC. Przyjechało zamówienie zimne i... Monika Aga - opinia (1) Pani mówi ze będę czekać 3minuty z czego robi się ponad 10 . Dramat z obsługa... Aga izabela - opinia (1) jedzenie zimne, zrobione byle jak, zamówiłam kanapki po wyjęciu z opakowania... izabela Adrian - opinia (1) Czy ktoś kontroluje to jedzenie? Dziś otrzymaliśmy przesolone jedzenie po raz... Adrian Agata - opinia (1) Zamówione jedzenie o 15:29. Dostawa: BRAK. Czekaliśmy do 17:00 i w końcu... Agata Arleta - opinia (1) Nie realizują w ogóle zamówień. Jedna wielka porażka Arleta Niezadowolony klient - opinia (1) W Zingerze śladowe ilości sosu i sałaty, a kotlet wysuszony. Nigdy nigdzie... Niezadowolony klient Asia z rodzina - opinia (1) Niemili pracownicy niewiedza co robią, młodzi ludzie zupełnie nieogarnienci... Asia z rodzina Niezadowolony - opinia (1) Ogolnie lokal na bardzo słabym poziomie, lejąca się woda z nalewaka do picia,... Niezadowolony mark - opinia (1) dwukrotnie zamówiłem kubełek z frytkami. Mimo, że zamówiłem droższy, dostałem... mark Jacek - opinia (1) Kfc kowale to żart. Brak części zamówienia Jacek