Lila - ocena (1) Super jedzenie i zajebista obsługa Lila Mateusz - ocena (1) Bardzo smaczne. Polecam Mateusz Kinga - ocena (1) Przepyszne zapiekanki, spory wybór różnych dodatków, smaczne sosy oraz wybór... Kinga
Dominika - ocena (1) Pyszne jedzenie. Obowiązkowy punkt podczas wizyty w Trójmieście! Zapiekanka... Dominika Ewa - ocena (1) Była miła obsługa Ewa Monika - ocena (1) Byłam po 3 Shake. Czekałam 30 min totalne nieporozumienie Monika Ewa - ocena (1) rewelacja! pyszna, chrupiąca, świetne sosy! Ewa MonGos - ocena (1) Najwolniejszy McDonalds w 3city, do tego nie pet friendly MonGos H.F - ocena (1) bardzo przyjazne miejsce, przemiła obsługa, bardzo angażująca się w swoją... H.F Mada Madafski - ocena (1) Kali Orexi Grecki Kebab to miejsce z najlepszą kuchnią tego typu w... Mada Madafski M. W. - ocena (1) Dobre jedzonko, polecam M. W. ARTUR - ocena (1) mniam pyszne jedzienie miła osługa ARTUR Katarzyna - ocena (1) Żenada do kwadratu po 20 minutach przebywania w kfc dostałam mandat w... Katarzyna Artur - ocena (1) Szybka obsługa, mięso gorące i Świerze Artur ZixSanyo - ocena (1) Najgorszy KFC jaki znam. W środku zimno, obsługa nieogarnięta.... ZixSanyo Mariusz - ocena (1) nie ma lepszego jedzonka jak u szwagra !!! zawsze świeże , cieplutkie w... Mariusz Mamuśka - ocena (1) Smacznie, szybko, i pieknie Mamuśka Lord - ocena (1) Dostałem zamiast bekonu polędwicę sopocką.... Można tutaj gdzieś zamieścić... Lord Katarzyna - ocena (1) Pysznie,czysto i miło Katarzyna Beata - opinia (1) Jedzenie bardzo się popsuło. Na zamówienie do jednego stolika wydawano na 2... Beata