Dominika - opinia (1) Pyszny ,duży, świeży sos I warzywa, cena bardzo przystępna, polecam z całego... Dominika Baronowa - opinia (1) Najlepsze hamburgery w Polsce. Nigdy mnie nie zawiódł i zawsze wracam. Gorąco... Baronowa :( - opinia (1) brak słów szkoda cokolwiek pisać :(
Marcin - opinia (1) Zamówiłem dzisiaj bitesy, poraz kolejny połowa to były tylko grutki panierki.... Marcin Anne - opinia (1) Freundliche und schnelle Bedienung. Miła, szybka obsługa, jedzonko ciepłe i... Anne brzdęk - opinia (1) Niestety za każdym razem czegoś brakuje- najczęściej burgera. Nie ma... brzdęk Monika - opinia (1) Teraz jest że do bismarta za 1zl jest dodatkowa paczuszka frytek, byłam z... Monika xxx - opinia (1) Zamówienia się nie zgadzają z tym co się zamawiało. Burgery źle złożone,... xxx Bartolomeo - opinia (1) Chodziłem do różnych kebabów - zwłaszcza do sąsiedniego MIMa. Któregoś dnia... Bartolomeo Mario - opinia (2) If you would like eat Greek food please go over there Mario Tomek - opinia (1) Jeżeli Chcesz zjeść dobre mięso w towarzystwie świeżych i prostych surówek... Tomek Pablo - opinia (1) One of a kind. Autentyczny kebab, samorobne mięso, falafel kręcony dopiero po... Pablo Piotrek - opinia (1) Jesteśmy regularnymi klientami. Najlepszy kebab w Trójmieście. Niech Was nie... Piotrek Niezawodna - opinia (1) Jeśli chcecie zjeść co wam zrobią to ok, ale jeśli chcecie zjeść co zamówicie... Niezawodna Olga - opinia (1) Najlepsze hot dogi w trójmieście - smak, jakość, cena i obsługa! Wiele razy... Olga Adam - opinia (1) Jestem stałym klientem Kaliego pomimo że kebab nie jest moim ulubionym... Adam Karolina - opinia (1) Super jedzonko i miła atmosfera. Czysta restauracja. Karolina jolka - opinia (1) Super miejsce dla chcących zjeść coś ciepłego i smacznego po długiej podróży.... jolka Lukasz - opinia (1) Dzisiejsza dostawa jak kilka ostatnich to jakaś kpina. Zamówiłem kubełek dla... Lukasz Jarek - opinia (1) Niestety się nie postarali nie dostałem sałatki w zestawie i to nie pierwszy... Jarek