Wczoraj po raz kolejny odwiedziłam to urokliwe miejsce... Moje kilkakrotne wizyty były już czasami małym rozczarowaniem, ale wczoraj rozczarowanie osiągnęło apogeum. Dlaczego nie polecam:
- często nie ma dostępnej całej karty, co uważam za niedopuszczalne
- obsługa bywa niemiła ( a ja nie po to idę do kawiarni, żeby znosić naburmuszenie jakiejś panienki)
- kawa jest słabej jakości.
Wczoraj Pani podała kawę, by prawie jak skończyłam ją pić i się upomniałam, podać mi wcześniej zamówioną tartę. Tarta okazała się tartą tylko z nazwy. Nie próbowałam, więc smaku nie oceniam a jedynie sposób wykonania ciasta. Kiedy powiedziałam Pani, że ciasto które mi podała to nie tarta odpowiedziała, że to tarta według ich przepisu. Tarta to rodzaj ciasta a nie fanaberia kogokolwiek. Pani nie wiedziała jak to ciasto powinno wyglądać i przekonywała mnie, że składniki widziałam w karcie. Oczywiście tarta czekoladowa z orzechami i czekoladą z karty brzmiała normalnie, ale ciasto które mi podano z tartą nie miało poza pozornym wyglądem nic wspólnego. To tak jakby przekonywano mnie, że to jest sernik tyle, że bez sera. Miejsce urokliwe, szczególnie w zimowe wieczory, ale nigdy już tam nie wrócę.