Polecam ale... Ceny wciąż rosną a ciasto maleje (1) Bardzo lubię kawiarnie ale od pewnego czasu kawałki ciast są coraz mniejsze a... Afkka Nieadekwatna reakcja na błąd kelbera (1) Podczas wizyty w kawiarni, kelner przynosząc zamówienie, niefortunnie strącił... Rozczarowana klientka Bardzo klimatyczne miejsce :) (1) Często zabieram swoją drugą, lepszą połówkę do Retro i zawsze jest bardzo... Michał
Ok ale Obsluga do poprawy (1) Bardzo dobre desery i ciasta. Klimat wnetrza bardzo ciekawy. Obsluga... Ola Polecam (1) Bardzo polecam kawiarenkę. Przyznam, że z ciekawości chciałam poczytać opinie... Ania Zła - opinia (1) Żenada. Czas obsługi masakryczny. Kelnerka nawet nie pofatygowała się żeby... Zła Bardzo polecam (1) Miła, profesjonalna obsługa, pyszne napitki i ciasta, bardzo klimatyczny... Ola Słabo na tle konkurencyjnych kawiarni (1) Zamówiłam ziółka bo niestety wybór herbat był dość słaby, ale jakie było moje... Liza Polecam! (1) Nie rozumiem skąd tyle negatywnych opinii szczególnie odnośnie obsługi. Ja... Magda Miły lokal, pyszne ciasto, FATALNA obsługa (1) To była nasza druga wizyta w lokalu (pierwsz ok, ale bardzo długo... abc Ka - opinia (1) Jeśli już przy podaniu menu "obsługa" w osobie najwyraźniej niedoświadczonego... Ka Najlepsza kawiarnia (1) Świetne miejsce, niesamowity klimat. Pyszna kawa. Nic dodać, nic ująć. Tylko... kowkla Kopia pikawy! (4) Często umawiam się ze znajomymi po pracy do kawiarni. W gdańsku znam chyba... Domi Drogo! (2) Faktycznie, ceny wysokie. Same ciastka także nie należą do szczególnych... Sandacz wolna obsługa (1) Wybrałam się tam wczoraj na kawę i ciastko. Mimo 5 osobowej rozgadanej załogi... Katarzyna najgorsze to obsługa (1) Obsługa pozostawia wiele do życzenia. Kelnerski są niesympatyczne, długo się... Henryk bardzo lubię tam bywać (1) Pyszne ciasto gryczane śni mi się po nocach..I te herbatki cudne..Dziękuję,że... Kasia Nie polecam! (1) Wczoraj po raz kolejny odwiedziłam to urokliwe miejsce... Moje kilkakrotne... pulchra@wp.pl miło (1) Polecam ciasto gryczane. Dziwne, ale pyszne. Wystrój randkowy. Duży plus, że... ola fasola Nie polecam. (1) Lokal bardzo przyjemy, menu ciekawe i można wybrać coś dla siebie, ale jakość... Martinez