sernik dyniowy (1) Nagroda Nobla w dziedzinie kulinaria: sernik dyniowy:) mistrzostwo świata:) kasia z pasją! (1) Nie mieszkam z Gdańsku, ale jeśli już jestem to zawsze przychodzę do Retro.... Czekolada Rozczarowanie (2) Szefostwo postanowiło chyba postawić na masówkę. Miejsce całkowicie zeszło na... Rozczarowany były klient
Polecam (1) Kawiarnia Retro jest dla mnie perełką Gdańskich lokali. Jest to pierwsze... Magdalena MOJE ULUBIONE MIEJSCE (1) Uwielbiam Retro Cafe za klimat, wystrój, pyszne ciasta i miłą,zawsze... Małgosia polecam (1) Byłam w kawiarni Retro dwukrotnie, za każdym razem byłam bardzo zadowolona.... meduza Niegrzeczne kelnerki, zazkoczenie (3) Razem ze znajomymi wybrałyśmy się do kawiarni Retro w czw ok. godz. 19. Po... Klientka REWELACJA! (1) Jadłam najpyszniejszy tort na świecie - tort gryczany! Nie zapomnę tego smaku... Anna Zawiedziona - opinia (3) Odkad tylko powstało Retro lubiłam wpadac co jakiś czas na kawę i ciacho.... Zawiedziona Jat-opinia. (1) Kawiarnię odwiedziłam jakiś czas temu.W ciągu dnia,w środku... Jat Na popołudnie... i na wieczór. (1) Nie bywam często, ale uwielbiam. Kiedy była w tym miejscu Pi, to była po... Joanna Będę tam zaglądać!!! (1) To pierwsza moja wizyta. Zachwycona jestem obsługą - sympatyczna Iga jest... Tatiana REWELACJA (1) Plusy: + klimat zakamarków gdzie znajdziesz spokój, intymność by spokojnie... Kate Polecam (1) Miejsce przytulne, świetna kojąca muzyka, pyszne domowe ciasta, kawka jak... Zosia Superklimatycznie! (2) Polecam to miejsce bardzo gorąco! Zagościłam tam z koleżanką na pogaduchy i... Pat Udana niespodzianka- polecamy:) (1) Postanowiłyśmy zorganizować w kawiarni Retro małą niespodziankę dla naszej... Zadowolone klientki i solenizant Ciasta - Tak. Kawa - rozczarowanie. (2) Jestem częstym bywalcem kawiarni "Retro",po dzisiejszej wizycie utwierdziłem... RafZiel Kawiarnia z "duszą"? (1) Jako, że co roku będąc na wakacjach w Gdańsku odwiedzałem starą pikawę... Stanisław Niebiańskie ciasta i super atmosfera (1) Widać od samego początku, że to przedsięwzięcie realizowane z sercem i pasją.... Weronika rewelacja (1) same pozytywy :) byłam juz kilka razy, albo z facetem, albo z koleżanką i na... agilla