Urocze miejsce ze świetną obsługą i pysznym menu (2) Od progu wita przemiła i profesjonalna obsługa. Muzyka cieszy ucho i jest na... Barbara gorąco polecam! (1) Jestem stałym klientem Retro ze względu na: dobrą lokalizacją, pyszne ciasta,... Wiktor Marzenie!! (1) Byłem wczoraj. Wspaniała obsługa, doskonała karta, a herbata pomarańczowa w... Maciejko
Po prostu REWELACJA! (1) Jestem zaskoczona tym miejscem, przykuł moją uwagę wystrój, panująca... Joanna Rewelacja (1) Przyszliśmy dzisiaj do retro o 22.30, pół godziny przed zamknięciem. Troszkę... Ania oczywiście polecam! (1) Po pierwsze wspaniała, stale uśmiechnięta obsługa. Ostatnimi czasy nie miałam... Olix Spoko (2) Lepsze zagospodarowanie przestrzeni niżeli było w Pikawie. Obsługa widać, że... anonim polecam,byłam wczoraj (1) Było nas troje,wszyscy zadowoleni,ciasta przepyszne,nie przesłodzone,pyszne... Beatrycze Bardzo urokliwe miejsce! (1) Oprócz pięknego wystroju, przyjemnej muzyki Gości wita przemija obsługa i... Dominika Pychota ! (1) Kawiarnia Retro - to dla mnie wielkie pozytywne zaskoczenie ! Jeżeli... Kaja Klimatyczne miejsce (1) Bardzo urokliwe, klimatyczne miejsce ze starymi fotografiami i przedmiotami,... Mała_K