Urocze miejsce ze świetną obsługą i pysznym menu

Od progu wita przemiła i profesjonalna obsługa. Muzyka cieszy ucho i jest na tym poziomie głośności, że można spokojnie rozmawiać, ale wyraźnie sie ją słyszy.
Menu bardzo bogate, wypiłam dwie z proponowanych herbat, następnym razem pewnie skuszę się na jakąś czekoladę, poza tym i dla miłośników kawy i dla miłośników mate coś sie znajdzie.

Do tego przepyszne słodycze własnego wypieku - wystawione tak, że tylko cudem można się nie skusić.

Polecam z czystym sercem zarówno na towarzyskie spotkanie ze znajomymi, romantyczną randkę we dwoje lub po prostu wizytę w pojedynkę na ulubioną herbatkę i ciacho!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Urocze miejsce ze świetną obsługą i pysznym menu

Dzisiaj byłam gościem w przeuroczej kawiarence Retro na Gdańskiej Starówce.Jadłam przepyszny sernik dekadencki i wspaniałą paschę z taką ilością bakalii jak u mojej babci!Zamówiłam również gorący poncz jabłkowy i...nie chciałam już opuścić tego miejsca!Nie dość, że wystrój uroczy to na dodatek wybrane smakołyki powaliły z nóg! Miło, ciepło, przytulnie...Jaka szkoda, że nie było jeszcze ogródka na zewnątrz. Wprawdzie było wietrznie, ale słonce tak pięknie świeciło.Myślę, że amatorzy kawy na świeżym powietrzu też by się znaleźli.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0