Nie polecam!
Poraz pierwszy odwiedziłam to centrum rok temu. Leczyłam się prywatnie, obsługa była ok. Zabrałam tam mamę, która leczy się na NFZ - emerytka, ma prawo. Spotkanie z higienistką - rewelacja. Fantastyczna obsługa. Wizyta u stomatologa - koszmar. Mama została wyzwana wręcz, że ma czelność z brudnymi zębami przychodzić. Drzwi otwarte, a owa pseudo doktor, na całe centrum takim tekstem - do ginekologa też Pani brudna i śmierdząca przychodzi? Jakim prawem jest tu Pani na NFZ, limi wyczerpany dla takich jak Pani. Moja mam, osoba w podeszłym wieku, z częściową protezą, czasami nie ma zmiłuj nie doczyści zębów. Byle smarkula nie ma prawa wyzywać jej, tym bardziej że to lekarz! Teksty typu - ginekolog - karygodne. A co do NFZ - rejestrowała się, czekała długo i MIAŁA PRAWO skorzystać z darmowej opieki dentystycznej. Kiedy się płaci w tyłek człowiekowi wejdą, a poza tym - koszmar. Jedynie higienistka - pełen profesjonalizm. Recepcja - miła obsługa i bardzo pomocna. Reszta - dramat! Nie zostawię tego, i zrobię wszystko ażeby owa lekarz poniosła konsekwencję, bo wyzywać człowieka to podłość, a tym bardziej starszą kobietę. Dno a nie centrum stomatologczne!