Viki - opinia (1) Polecam Gdańskie Centrum Stomatologiczne, a w szczególności dr n. med. Julitę... Viki Aleksandra - opinia (1) Niestety, ale się zawiodłam, poleciłam bliskiej mi osobie GCS. Nie polecam dr... Aleksandra Fachowość (2) Najwygodniejsza proteza jaką miałem. Nic nie trzeba było poprawiać. Trzyma... Gustaw
Pani higienistka - rewelacja! (2) O pani higienistce wykonującej piaskowanie, skaling itp. można mówić w samych... D. Nie polecam! (3) Poraz pierwszy odwiedziłam to centrum rok temu. Leczyłam się prywatnie,... Ewelina Super (1) Szynko, sprawnie pani doktor zrobiła kanałowe. Najlepszy gabinet na świecie. Gracjan POLECAM (1) Bardzo polecam. Pomimo swojego strachu i traumy która przeżyłam w... Anonim Nie polecam oddziału w Gdyni!!!! (1) Pani stomatolog bez wyczucia. Po dwóch miesiącach od zakończenia leczenia... Była pacjentka Lekarz dziecięcy - Dr Chojnacka (1) Witam, bardzo polecam dr Chojnacką od dzieci. Moje dziecko jest uśmiechnięte... pacjent ostatnia wizyta z leczeniem zębów (2) dostałem namiary na dentystę z polecenia od mojego znajomego, który sam juz... Pierre BARDZO DOBRA OBSŁUGA I ZADOWOLENY PACJENT (1) Dziękuje paniom w rejestracji pani dr Wąsiewicz i jej asystentce za pomoc... ZADOWOLONY I SZCZĘŚLIWY Nie polecam pani chirurg dr n. med. Bożena Soroka - Letkiewicz (1) Ładny gabinet to nie wszystko! Person nie miły, zero empatii! Teksty typu :... Pacjenta Nie polecam dla dzieci (1) Mojej 5 letniej córce, która nie należy do łatwych pacjentów (boi się, nie... Katarzyna Higienistka Gdynia (1) Polecam Panią Higienistkę w Gdyni! Miła, kulturalna a przede wszystkim... Zadowolona pacjentka pacjentka - opinia (1) Od lekarza oczekuję profesjonalizmu i pewności siebie co gwarantuje mi, jako... pacjentka ŚWIETNY GABINET OBSŁUGA NA 6-tkę (2) Nigdy nie spotkałem się z takim profesjonalnym i rzeczowych podejściem do... Mariusz masakra (1) Slabe kompetencje,definitywnie widac iz najwazniejsze dla tych stomatologow... pokrzywdzona Dlaczego??? (1) Dlaczego idąc prywatnie do specjalisty którego sama wybieram i to dla... Magda Polecam! (2) Korzystam od dawna z usług tego centrum. Bardzo polecam dr Ossowską.... Asia polecam :) (2) Byłam u stomatologa 2 razy, filia Gdynia. Bez zastrzeżeń. Panie są miłe,... Marta