MAM GWIAZDORSKI UŚMIECH DZIĘKI HIGIENISTCE PANI KASI !!! (2) Ale babka mówię wam , złota rączka , delikatnie ale skutecznie , miałam... SZCZĘSLIWA PACJENTKA odradzam cecylie paner!!!! polecam dr barwińska (2) dzisiaj trafiłam do dr paner, co to za kobieta?? rakarz nie z tej ziemi!!!!!... Dorota USUWANIE KAMIENIA TYLKO U PANI KASI !!! (2) Tylko tam pani higienistka najlepiej usuwa kamień , super miła i łagodna... Mariusz
czy to prawda (2) Zastanawialiście się jakie kity wciskają nam stomatolodzy zeby zarobić na nas... zofia h Cudowna pani doktor (1) Trafiłam do pani doktor Gołota bo mój mąż był pod wielkim wrażeniem pani... Katarzyna A. stomatolog dziecięcy dr Trusowska (1) Po dzisiejszej wizycie z moją niespełna pięcioletnią córką do tej pory mam... Mama szacunek dla ludzi (1) Właściciel tego ośrodka nie ma szacunku dla ludzi, od kilku dni zakłada klimę... b OSZUŚCI i KŁAMCY (1) Jestem Bardzo niezadowolony w usług tych państwa. Zadzwoniłem 30.01 by... Szymon Ciemne plomby na NFZ (1) Skorzystałam z usług Gdańskiego centrum stomatologicznego ze względu na... a Polecam w 100 % (2) Od zawsze bałam się stomatologów. Moje zęby były w opłakanym stanie, przez... Ola Pani Dr Katarzyna Rutkowska (1) Moja córka miała pusty w środku ząb do wyrwania. Dentysta polecił mi Panią... Hubert Wiloch Profesjonalna Pani Doktor (1) Wczoraj byłam na wizycie u Pani dr Anny Gołota , pełen profesjonalizm ,... K.M. NIE POLECAM DR.BARWIŃSKA (1) ZAPISAŁAM SIĘ NA WIZYTĘ W CELU ZDJĘCIA KAMIENIA Z ZĘBÓW NA KSIĄŻECZKĘ... K.K. Gorąco polecam (1) Polecam.Super obsługa,pełen profesjonalizm.Dr.Wojtas to Fantastyczny... katarzyna Polecam w 100% (1) Witam. Wyrywałem zęba, a konkretnie 6-tke u góry. Zabieg odbył się szybko i... Jacek F. SUPER! (1) Pani Katarzyna Rutkowska - chirurg, stomatolog – po prostu bajka! Pani... Sylwia Polecam (1) Najlepsza obsługa z jaką się spotkałam.Mili i profesjonalni .Szczególnie... K.Joniuk Michał - opinia (1) Najlepszy gabinet dentystyczny w jakim byłem. Pełen profesjonalizm - zarówno... Michał Polecam (1) Bardzo pozytywne i uprzejme podejście do pacjenta. Z wizyty u Pani dr. Gołoty... W.I.