Nie polecam

Temat dostępny też na forum: IX LO Gdynia
Z całego serca nie polecam tej szkoły. Nauczyciele nie są nawet za uczniami a odwrotnie. Robią wszystko żebyś najlepiej nie zdał albo został nie dopuszczony do matury. Na maturze nie potrafią pomóc abys zdał chociaź miało by ci braknąć te 2 punkty. Nawet na poprawce nie pomagają i maja gdzieś ze chcialbys sie dostać na wymarzone studia i spełniać marzenia. W innych szkołach jest inaczej nawet najgorszy uczeń zdaje egzaminy bo nauczyciele sa wyrozumiali. Osobiscie żałuje ze musiałwm do niej chodzić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 18

Nie wiem o których nauczycielach mówisz, ale na pewno nie o tych z dziewiątki. Osobiście mam czasem wrażenie, że im zależy na mojej maturze bardziej niż mi. Nie zgadzam sie z Twoja opinia
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

,, Nawet najgorszy uczeń zdaje maturę, bo nauczyciele pomagają...'' i wszystko w temacie.
Jak się nic nie umie to potem trzeba mieć żal do szkoły, nauczyciela i całego świata- tylko nie do siebie, co ?
Ja skończyłem dziewiątkę rok temu i jakoś prawie wszyscy z mojej klasy dostali się na wymarzone studia (oprócz 2 bumelantów. Oni też potem narzekali na szkołę)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Korepetycje- matematyka, fizyka, biologia, polski, historia- Zaspa- UWAGA (12 odpowiedzi)

Szanowni Rodzice, Zwracam na uwagę na małżeństwo z Zaspy z ul. Pilotów oferujące korepetycje z...

Wiersz o Gdyni (9 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Czy warto studiować kierunek "dietetyka"??? (8 odpowiedzi)

Witam, Czy warto studiować kierunek DIETETYKA ??? Jeśli tak,to gdzie (na jakich uczelniach...