Nie polecam.

Lokalizacja na Przymorzu to na plus, wybor drzwi takze okay. Obsluga nie bylam zachwycona. W sklepie czesto padaja slowa "mamy wlasnie promocje" co troche denerwuje poniewaz madry klient zanim wyda kilka tysiecy zlotych sprawdza rozne oferty. Wiem, ze konkurencja jest duza ale tutaj po promocji ceny sa wciaz wyzsze niz w innych salonach, ktore objechalam.
Wiem, ze tanio nie zawsze znaczy dobrze ale z mojej pensji nie stac mnie zeby przeplacac po 300zl na tej samej usludze. Dlatego tez wybralam bardziej korzystna oferte - nie najtansza bo z tym roznie bywa ale taka, ktora wzbudzila moje zaufanie.
magda
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

No cóż może nie jesteśmy najtańsi,ale oferujemy bardzo wysokiej klasy usługę /mamy certyfikat jakości!/-niejeden nasz klient wrócił do nas albo polecił nas następnym. Tanio to często znaczy drożej i póżniejsze kłopoty ze żle wykonaną usługą!! Wielu klientów woli zapłacić trochę więcej i być zadowolonym z jakości. Zresztą Pani Magda musiała porównywć różne drzwi bo starmy się nie być drożsi od konkurencji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Nie polecam.

Obsługa fatalna... Nie polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nie polecam.

Zgadzam sie, obsluga do bani!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0