Nie polecam !

Przepraszam ale to co robią tam z zębami to jest porażka , kanałowe leczenie niestety po wyleczeniu w danym gabiniecie musiałem usunąć ząb .
Kolejny przypadek usuwanie zęba - zostawiono szczatki i wzruszenie ramionami ze nic dalej p. dentyskta nie jest w stanie zrobić
NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nie polecam !

chyba mówisz o innym gabinecie !?????!Leczę się u nich od 10 lat i nie zmieniłabym tego gabinetu na żaden inny !!!!

Re: Nie polecam !

zgadzam się w 100% !!!
Pierwsze 2 wizyty u tej Pani dr sprawiały wrażenie pozytywnych, jednak kiedy po około półrocznym leczeniu kanałowym nagle dowiaduje się od innego lekarza, że ząb został nieprawidłowo oczyszczony oraz wdała się zgorzel już nie jestem pozytwnie nastawiona, a wręcz oburzona. Uwierzyłam w kompetencje tej Pani oraz tłumaczenie, że w moim przypadku leczenie musi tak długo trwać, a tu się okazuje, że Pani zwyczajnie naciągała mnie na kolejne wizyty, dodatkowo musiałam rtg zęba robić w innym gabinecie!. Do tego dochodzi bardzo trudny kontakt, aby się dodzwonić trzeba by było spędzić pół dnia wisząc na telefonie lub osobiście przyjść do gabinetu. NIE ŻYCZE NIKOMU a tym bardziej nie polecam takiej opieki dentystycznej.