piaskowanie - groupon (2) Zakupiłam usługę w ramach tzw. zakupów grupowych. Dokładna nazwa to Skaling,... Niezadowolona Nie polecam ! (3) Przepraszam ale to co robią tam z zębami to jest porażka , kanałowe leczenie... Maciej Nigdy więcej (1) Pierwsze 2 wizyty u tej Pani dr sprawiały wrażenie pozytywnych, jednak kiedy... Justyna
Polecam. (2) Miałam kupon z Groupona, Pani dentystka przełożyła wizytę,jednak w... Alicja J olewajaco (2) Mialam kupon z groupona. Osoba przesunela termin.W dniu wizyty "pocalowalam... mb polecam (1) Zabieg wykonany dokładnie i starannie, bezboleśnie :) D zdecydowanie nie polecam (1) Pierwsza wizyta była ok. Jednak to co działo się później, to chyba jakieś... niezadowolony pacjent O rentgenie tam nie słyszeli.... (2) Może i tanio, ale co z tego skoro diagnostyka jest niczym ze średniowiecza... Joanna rewelacja ! (1) W końcu znalazłam kogoś kto rozumie mój problem i pomaga mi.Fachowa i miła... pigi polecam (1) Fachowa mila obsługa Ceny porównywalne z innymi gabinetami, niektóre... stary pacjent :) Polecam! (1) Przede wszystkim wspaniałe podejście do pacjenta.Całe wyposażenie jest nowe i... Monika m - opinia (1) bardzo miła pani z recepcji. tanie leczenie kanalowe 150 zł tylko. Fachowa... m