Nie polecam tego salonu

Temat dostępny też na forum: Salon kosmetyczny pin-up
W ubiegłym tygodniu przyszłam z prośbą do Pani Małgosi aby naprawiła mi jeden paznokieć ,a stylistka do której chodzę była w tym czasie nie obecna w paracy...
Usłyszałam od Pani Małgosi że nie wykona mojej prośby ponieważ nie będzie mi kleić paznokcia klejem ..a z tego co wiem wszystkim Panią kładzie na tipsie i używa kleju??
Do tego była bardzo nie miła i nie uprzejma.
Pewnie za słaby zarobek dla tej Pani i nie warto poświęcić kilku minut dla klientki z ulicy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Każdy profesjonalny salon kosmetyczny odmówiłby Pani wykonania takiej usługi. W przypadku połamania przedłużonego paznokcia, należy go całkowicie zdjąć, po czym od nowa przedłużyć. Przyklejenie połowy połamanego paznokcia, grozi rozwinięciem się mikroorganizmów, gdyż nie jesteśmy w stanie go dokładnie oczyścić. Zaproponowałam Usunięcie resztek materiału i przedłużenie go od nowa , lecz mogłam Panią przyjąć dopiero dnia następnego. Niestety ten termin nie był satysfakcjonujący. Chciałabym ponadto zaznaczyć, Że każda klientka jest dla mnie tak samo ważna, niezależnie od kosztu usługi i poświęconego czasu. Chciałabym panią zaprosić na bezpłatna usługę, aby mogła się Pani przekonać jak profesjonalne usługi świadczy salon 'Be a Pin-up girl'.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0