Małgorzata - ocena (1) Bardzo profesjonalny pedicure. Wykonany dokładnie ,delikatnie w bardzo miłej... Małgorzata Wiktoria - ocena (1) Byłam w salonie WK beauty studio na manicure , pedicure oraz laminacje brwi i... Wiktoria Yana - ocena (1) Chodzę do salonu Blac Diamond od bardzo dawna i zawsze jestem zadowolona z... Yana
Marta - ocena (1) DO salonu trafilam z polecenia kolezanki dwa lata temu , paznokietki wykonane... Marta Olena - ocena (2) Bardzo miła atmosfera Chodzę do salonu razem z córką i jesteśmy bardzo... Olena Kris - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z przedłużania rzęs w tym salonie! Stylistka to... Kris Klientka - ocena (1) Chodzę do dziewczyn już drugi rok i gdybym była niezadowolona, to raczej bym... Klientka Khrystyna - ocena (1) Odwiedziłam ten salon po raz pierwszy i jestem zachwycona! Atmosfera jest... Khrystyna Ewelina - ocena (1) Chciałabym serdecznie podziękować za wspaniałą pracę! Robię tutaj manicure... Ewelina Bozena - ocena (1) Jestem zachwycona usługami w tym salonie! Moje rzęsy są idealnie podkręcone,... Bozena Stefan - ocena (1) Zdecydowałem się na manicure i pedicure i jestem naprawdę pozytywnie... Stefan Magda - ocena (1) Jestem zachwycona usługami w tym salonie piękności! Profesjonalizm i dbałość... Magda Sk - ocena (2) Niestety albo stety już więcej salonu nikomu nie polecę! Po 2 latach... Sk Agati - ocena (1) Super pazurki i masaż dłoni :) Agati Agati - ocena (1) Szczerze polecam, bardzo miła atmosfera oraz profesjonalny zespół:) Agati Agnieszka - ocena (1) Jak najbardziej polecam. Dziewczyny mega profesjonalne. Pedicure Agnieszki... Agnieszka atram - ocena (1) Super efekt! Polecam atram atram - ocena (1) Piękne paznokcie! Super robota :-) atram Beata - ocena (1) Od kilku lat korzystam z usług salonu L.Mania. Profesjonalna obsługa, świetne... Beata Aleksandra - ocena (1) Pełen profesjonalizm wykonywanych usług Aleksandra