Katarzyna - ocena (1) Super wizyta, szybko usunięty odcisk. Po wizycie u podologa pani Julia... Katarzyna A - ocena (1) Nie polecam! Atmosfera tragiczna. Pierwsze wrażenie po wejściu do salonu... A Marzena - ocena (1) Miałam zdjętą hybrydę i klasyczny maniciur. Wrażenia fatalne. Taki maniciur... Marzena
J - opinia (2) Dopuszczono do pracy dziewczynę, która nie ma doświadczenia w robieniu... J Marlena - ocena (2) Słabo słabo. Zdecydowanie na warto. Marlena Marlena - ocena (2) Porażka. Drogo, prawie godzina opóźnienia, Przepiłowaną płytkę musiałam... Marlena Anna Latan - ocena (2) Dzień dobry, chciałabym podzielić się opinią na temat mojej wizyty w salonie... Anna Latan Katarzyna - ocena (1) Nazwa salonu bardzo trafna , ponieważ zachowanie właścicielki salonu to... Katarzyna Wiktoria - ocena (1) Kocham przychodzić do Shock Beauty zawsze wiem, że wyjdę zadowolona i... Wiktoria Laura - ocena (1) Bardzo dziękuję za profesjonalną obsługę i pięknie zrobione paznokcie Polecam ! Laura Natalia W - ocena (1) Fantastyczne miejsce na mapie Gdańska. Zawsze wychodzę zadowolona. Od kiedy... Natalia W Anastazja - ocena (1) Bardzo polecam salon Shock Beauty :) profesjonalne podejście do klienta i... Anastazja Ala - ocena (1) Polecam piękne zawsze jest zadowolona Ala Ala - ocena (1) Polecam jest super Ala Katarzyna - ocena (1) Brwi- super perfekcyjne wykonanie . Nigdzie bym nie poszła , tutaj mam... Katarzyna Joanna - ocena (1) Zabiegi zawsze są wykonywane w sposób perfekcyjny. Panie wsłuchują się w... Joanna Aneta - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta i pyszna kawa :) Aneta Aneta - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta i pyszna kawa :) Aneta Renata - ocena (1) Super piękne paznokcie, bardzo starannie wykonane . Jestem mega zadowolona.... Renata Bozena Tuszkowska - ocena (1) Jestem klientką tego salonu od lat. Właściwie dla tych, którzy mnie znają, to... Bozena Tuszkowska