Daniel - opinia (1) Korzystałem z wielu gabinetów kosmetycznych i zdecydowanie ten jest... Daniel Szczerze polecam:) (1) Wybrałam się do Studia ze szczególnie ciężkim i bolesnym przypadkiem... Ola POLECAM (1) JESTEM STAŁA KLIENTKA PANI LUCYNY BARDZO JESTEM ZADOWOLONA Z PAZNOKCI... kasia
karolina - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejscie do klienta, niby tylko paznokcie a czułam się... karolina Beata Rożek - opinia (1) Profesjonalizm i wieloletnie doświadczenie nagrodzone "Złotym Frezem" oraz... Beata Rożek :) (1) Polecam, paznokcie żelowe wykonane przez p. Sylwię są naprawdę piękne. Nie... Katarzyna Sawicka-Stankieiwcz super (1) jestem bardzo zadowolona z uslug pani Eli, higiena i jakosc uslug na wysokim... Magda Joanna - opinia (1) Jak nie masz czasu to kosmetyczka moze przyjechac do ciebie do domu i wykonac... Joanna BOSKOOOO (1) Moje drogie panie po wizycie u pani sylwi moje stopy sa nie do... IZA Zadowlona (1) Po długich poszukiwaniach salonu, gdzie mogłabym z dnia na dzień przedłużyć... Olis Gorąco polecam, bo naprawdę warto ! (1) Trafiłam do p. Sylwi po przeprowadzce do Gdyni i już nie mam zamiaru szukać... Monika Marta - opinia (1) Jakosc usług na najwyzszym poziomie,Bardzo miła obsługa i Pełen... Marta POLECAM!!!!! (1) Ludziska polecam usługi Pani Sylwi!!!!!!!!!!!!Kobitka bardzo fajna mozna sie... Kamisia SUPER!!! (1) JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z USŁUG PANI SYLWI. POLECAM WSZYSTKIM! Aneta Polecam (1) Polecam usługi "Studia S" profesjonalnie, dokładnie a co najwazniejsze bardzo... Ania