Polecam innym! (1) Od pewnego czasu jestem stała klientką Pani Kasi a ogólnie paznokcie robię... Marta Natalia - opinia (1) Jestem w pełni zadowolona z wykonywanych przez Panią Basie usług. Paznokcie... Natalia polecam (1) Witam! jestem bardzo zadowolona z profesjonalizmu Pani Basi która ma... Maria
NAPRAWDE WARTO! (1) Jestem klientką Basi już od dawna, nawet namówiłam mamę aby sobie przedłużyła... Agata Jestem mega zadowolona (1) Przyszłam do tego saloniku po ratunek. Miałam już zrobione paznokcie, które... Ania POLECAM ZA FACHOWOŚĆ I PROFESJONALIZM (1) Do Pani Basi trafiłam całkiem przypadkowo. Jest to przemiła osoba, która... Marta PAZNOKCIE JAK MARZENIE (1) wczoraj wykonałam sobie u Pani Basi tym razem żel french na palcach w stóp:... stała klientka IDEALNA STYLISTKA! (1) IDEALNA,ORYGINALNA,MANIACZKA KAMYCZKÓW SWAROVSKIEGO Z NIESAMOWITĄ... Magda Daniel - opinia (1) Korzystałem z wielu gabinetów kosmetycznych i zdecydowanie ten jest... Daniel Szczerze polecam:) (1) Wybrałam się do Studia ze szczególnie ciężkim i bolesnym przypadkiem... Ola POLECAM (1) JESTEM STAŁA KLIENTKA PANI LUCYNY BARDZO JESTEM ZADOWOLONA Z PAZNOKCI... kasia karolina - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejscie do klienta, niby tylko paznokcie a czułam się... karolina Beata Rożek - opinia (1) Profesjonalizm i wieloletnie doświadczenie nagrodzone "Złotym Frezem" oraz... Beata Rożek :) (1) Polecam, paznokcie żelowe wykonane przez p. Sylwię są naprawdę piękne. Nie... Katarzyna Sawicka-Stankieiwcz super (1) jestem bardzo zadowolona z uslug pani Eli, higiena i jakosc uslug na wysokim... Magda Joanna - opinia (1) Jak nie masz czasu to kosmetyczka moze przyjechac do ciebie do domu i wykonac... Joanna BOSKOOOO (1) Moje drogie panie po wizycie u pani sylwi moje stopy sa nie do... IZA Zadowlona (1) Po długich poszukiwaniach salonu, gdzie mogłabym z dnia na dzień przedłużyć... Olis Gorąco polecam, bo naprawdę warto ! (1) Trafiłam do p. Sylwi po przeprowadzce do Gdyni i już nie mam zamiaru szukać... Monika Marta - opinia (1) Jakosc usług na najwyzszym poziomie,Bardzo miła obsługa i Pełen... Marta