Polecam wszystkim (1) Gabinet pani Beaty poleciła mi moja przyjaciółka. A teraz jestem stałą... Asia K. Pazurki (1) Moja współpraca z Basią zaczęła się przeszło rok temu. Poleciła mi ją... Dominika S. Polecam (1) Polecam manicure i pedicure. Czas spędzony w gabinecie był bardzo przyjemny.... Dorota
Omijajcie ten punkt!!! (1) Omijajcie ten zakład!!!!!!!! do niedawna byłam ładną blondynką. Fryzjer... stelinka W ciemno ! (1) W tym gabinecie nie muszę bać się tego jak będą wygladały moje dłonie i... Maria Polecam (1) Od lat jestem stała klientka salonow w gdyni , ale to co mnie spotkało w... Daga Rewelacja;) (1) Dziś Pan Paweł założył mi klamry na wrastające paznokcie, jestem bardzo... Karolina Polecam (1) Byłam w gabinecie Wenus na założenie klamer drutowych. Zabieg wykonany... Szkotka POLECAM !!! (1) Świetny salon, świetna obsługa, miła atmosfera!!! :) Każda z was powinna być... Aneta Fryzjerka Emilka (1) Pragnę polecić wszystkim fryzjerkę Emilkę, profesjonalna obsługa, zawsze... Sylwia Polecam (1) Profesjonalna i szybka pomoc przy schodzącym i wrastającym paznokciu bez... zadowolony klient POLECAM (1) Cóż mogłabym dodać do poprzednich wypowiedzi? Wchodząc do salonu pani Beatki... Marta Szydłowska- Burkacka Agnieszka - opinia (1) Gorąco polecam korzystanie z usług Kasi. Pełen profesjonalizm. Moje paznokcie... Agnieszka skorzystaj a będziesz zadowolona!!! (1) potwierdzam wcześniejsze opinie! naprawdę warto oddać swoje dłonie w ręce... Ania Zawsze jestem zadowolona (1) Od dłuzszego czasu korzystam z usług Kasi. Wychodzac od niej zawsze mam... Dominika Najlepsza Styliska Paznokci! (1) Polecam gorąco korzystanie z usług Kasi! Pełen profesjonalizm, ogromna... Agnieszka D. śliczne zdobienia (1) Jestem klijętką tego saloniku zawsze mam śliczne bardzo ładnie ozdobione... Lenka super! (1) wszystko na najwyzszym poziomie,jestem mile zaskoczona,napewno wroce i polece... sani Paznokcie cudeńko!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Panią Beatę poleciła mi teściowa! I wielkie dzięki za to!!! Pani Beata... Julia G-O Urocze miejsce do spędzania "Twoich chwil" (2) Witam, jako stała klientka, od chwili uruchomienia gabinetu "Twoja... Grazyna Pawlisz