beata s. - opinia (1) !!! SUPER EXTRA !!! Założyłam żel w salonie na Zaspie przez Panią... beata s. REWELACJA (1) od kilku lat robię paznokcie, jednak dopiero kiedy trafiłam do p.Doroty moge... beata Amatorka !!!! (2) Paznokcie nie przetrwały 4 dni ...Materiały kiepskiej jakosci!!!!Paznkocie... Gdx
Rewelacja (2) Jestem bardzo zadowolona, robiłam już 3 raz paznokcie u pani Doroty i jestem... Katarzyna Jasiek Super Studio.Glamour (5) Świetna i bardzo miła obsluga.Studio przytulne i nowoczesne.Zostałam... Kasia Polecam na fantastyczny pedicure (1) Korzystałam z usług tych Pań jeszcze na ul. Do Studzienki, w Exlusive Nails... Marysia super!!!!!!!! (1) Wspaniała Pani Basia, została mi polecona przez Panią Edytę (studio... Justyna Szczerze polecam Panią Beatę (1) Po raz pierwszy spotkałam się z profesjonalizmem. Ten salon polecila mi... A.E Magdalena Wróbel - opinia (1) Beata to profesjonalistka. Jak się za coś zabiera to jest to starannie... Magdalena Wróbel gorąco polecam (1) pazurki są bardzo ładnie i profesjonalnie wykonane, polecam ann426 pedicure (1) Relaks, odprężenie i poczucie zrobienia czegoś dla siebie. Naprawdę bardzo... WT Misia - opinia (1) Polecam.Wszystko Super Misia Iza - opinia (1) Wg mnie gabinet super. Dobry sprzęt i świetna obsługa... co do usług, to... Iza Po prostu profesjonalizm w każdym calu (1) Pragnę polecić wszystkim ten salon i po dzisiejszej wizycie zamierzam... Sylwia Polecam (1) Z usług pani Beatki korzystałam dopiero dwa razy, ale bardzo gorąco polecam.... Ania POLECAM POLECAM POLECAM!!!! (1) Jeśli nadal poszukujecie swojej idealnej i profesjonalnej kosmetyczki to... Klaudia Ocena na szóstkę (1) Kobieta jest niesamowita, robi dokładnie, frenche są naturalne, z każdych... Gosia Jest OK! (1) Jestem klientką pani Kasi już od roku i jestem bardzo zadowolona z jej... Ola serdecznie pozdrawiam !! (1) Miałam okazję kilkakrotnie korzystac z usług Pani Beatki i serdecznie polecam... tokio Polecam (1) Jestem klientką p. Beaty od niedawna, ale jestem bardzo zadowolona. Paznokcie... Kasia