Idealnie (1) Jedyna spotkana przeze mnie stylistka paznokci, która robi to z pełnym... Agy Polecam :) (1) Jestem klientką p. Beaty od kilku lat i jestem bardzo zadowolona z jej usług.... magda Polecam (1) Korzystam z usług p.Beaty już kilka lat i ogólnie jestem zadowolona,zawsze... Ka
beata - opinia (1) polecam gorąco! piękne dłonie i pazurki w przystępnej cenie i bardzo... beata Zakład na 6!!! (1) nie bez przyczyny oceniłam Beatkę i jej działalność na 6. Jest to poprostu... Beata W PEŁNA PROFESKA ;] (1) Osobiście nie odwiedziłam jeszcze nowego salonu, ale jestem klientką p.... BlueWhiskey profesjonalnie! (2) bardzo polecam usługi Pani Beatki. Chodzę systematycznie na paznokcie żelowe... Adrianna Pełen profesjonalizm !!! (1) Do "Twojej Chwili" wybrałam się ponieważ moja ulubiony gabinet został... Ela z Gdyni polecam (1) jestem bardzo zadowolona , dokładny pedicure - piętki że oh! pazurki śliczne... dorota ada81 - opinia (1) Generalnie dobre podejście do klienta, elastyczność w terminach, z jakości... ada81 Super (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tego salonu i pod ciągłym wrażeniem... Hania Wszystko w jak najlepszym... (1) Paznokcie zrobione perfekcyjnie i mimo, że nie szaleję wcale a wcale, bo... Monika SUPER PAZNOKCIE! 100% ZADOWOLENIA! (1) Polecam pania Julie. Robi sliczne pazurki i pyszna kawe :) na pewno wrocę nie... Agnieszka Re (1) Kochana przedmowczyni, zapewne kupilas pędzelek za mniej niż 30 zł, nie miej... Majka Mega zadowolenie (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi przedłużania paznokci przez panią... Dorota POLECAM (1) Jestem stałą klientką od ponad dwóch lat, polcem wszystkim, profesjonalna i... Sylwiątko Moja opinia (1) Cudowna osobowość Pani Agnieszki umila czas spedzony na upiekszaniu swoich... Marloon Iwona (1) Polecam każdemu Naprawdę profesjonalny zakład.Polecam wszystkim tym, którzy... Iwona Polecam w 100% Jest mistrzem w swojej dziedzinie !!!!! (1) Witam Jeszcze nigdy nie spotkałam sie z tak rzetelną i dokładną osoba , która... Karolina K.W. - opinia (1) W usówaniu wrastajacych paznokci jest b. dobry. Polecam. K.W.